Miért halt ki az emberek jelentős részéből az
önvédelmi reflex?
Figyelt kérdés
Muszlim betelepítést pártoló melegek, nők, stb.
Mintha csak meghívnánk vacsorára a birkanyájat, amiben tudjuk, hogy ott lapulnak az éhes farkasok. Miért nem viszünk inkább enni a bárányoknak?
2016. okt. 6. 07:20
1/10 anonim válasza:
160 ezer ember szavazott igennel, ezt akárhogy is nézem, 10 millió embernek nem a jelentős része.
2016. okt. 6. 07:37
2/10 anonim válasza:
Ja bocsánat, az csak a pártpropaganda, 55 ezer fő.
3/10 anonim válasza:
Mert itt minden normálatlanul működik.
4/10 anonim válasza:
Az egymást követő kormányok ölték ki. Betiltották a fegyverviselést, ami ugye a legalapvetőbb emberi jog lenne, hogy a paraszt meg tudja magát védeni.
2016. okt. 6. 07:38
5/10 anonim válasza:
Igen és amikor már mindenki puskákkal fog szaladgálni, akkor majd jól megvédjük magunkat egymástól?
2016. okt. 6. 07:39
6/10 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miért engedik, hogy a fideszesek elvegyék minden pénzüket.
2016. okt. 6. 07:41
7/10 anonim válasza:
Mesélj, hány muszlim ölt meg eddig téged?
2016. okt. 6. 08:46
8/10 anonim válasza:
gyűlölet gyűlölet gyűlölet.
Be$z@rtok, de fehér, 100%-ig magyar létemre szintén fehér, szintén 100%-ig magyar, ámde suttyó majmok akartak éjszaka kifosztani jópár éve. Cigit kértek, mondtam nincs, akkor még nem dohányoztam, erre elkezdtek lökdösni, és pénzt követeltek. Szerencsémre pont látták a zsaruk a lökdösődést (járőrautóból) és közbeléptek.
2016. okt. 6. 09:22
9/10 anonim válasza:
Azt nem találod érdekesnek, kedves kérdező, hogy Budapesten épp a VII. és VIII. kerület lakói mentek el legkevesebben az uszító népszavazásra, pedig ők láthattak legtöbb migránst az országban? Miközben akik csak az állami propaganda TV alapján tájékozódnak, azok tovabbra is habzó szajjal migránsoznak...
2016. okt. 6. 13:59
10/10 Kései Sirató válasza:
"Azt nem találod érdekesnek, kedves kérdező, hogy Budapesten épp a VII. és VIII. kerület lakói mentek el legkevesebben az uszító népszavazásra, pedig ők láthattak legtöbb migránst az országban? "
Szerinted érdekes, hogy a cigányok nem mentek el szavazni? Még kezet mosni is képtelenek, nemhogy szavazni. Ha lett volna ingyen pia, akkor elmentek volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!