Ha mindenki elmegy külföldre, akkor nem mindegy a népszavazás kimenetele?
"A lakásoknál bekövetkezett drágulás elsősorban a kormányzati támogatásoknak,"
A CSOK még sehol nem volt mikor ez beindult.
Másrészt hiába a támogatás, ha nincs rá kereslet.
Azért tudtak megdrágulni, mert van kereslet.
Minden pátosz, propaganda és vádaskodás nélkül szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy attól, hogy neked mindegy, másnak nem feltétlenül az... ők is emberek.
Nekem fontos a hazám és a nemzetem sorsa, függetlenül attól, hogy egyesek szerint a nemzetem nem is létezik, a hazám pedig egy jelentéktelen paca a térképen. Akit ez nem érdekel, azon csak azt kérem számon, hogy próbálja elfogadni és tiszteletben tartani az én hozzáállásomat is.
"Aki elég talpraesett..."
Miért? A magyar embernek nem jár a jómód? Hogy sokat keressen? Igaz ez relatív, hogy mi sok.
Én a saját diplomámmal a szomszédban 1 milliót keresnék, kettővel mellettünk pedig másfelet. Itthon meg örülök, hogy dolgozhatok a szakmámban az átlagbér másfélszereséért.
Nyilván én megyek, mert nem a túlélésért akarok játszani, nem akarok azon izgulni, hogy ha egyszerre tönkremegy x háztartási gép a lakásomban akkor miből fogom pótolni.
Kérdezem megint. A magyar embernek nem jár a jóból? Vagy csak Magyarországon nem jár a jóból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!