Dunavarsányon milyen az élet?
Figyelt kérdés
Tervezzük a kiköltözést, de nem sokat tudunk róla. Voltunk kint kocsival a város szépnek tűnik. De milyen a bejárás pestre? Sok a cigány? Milyenek az iskola, óvoda lehetőségek? Milyen a közbiztonság? Jobb mint szigetszentmiklós vagy halásztelek? Köszönöm a válaszolat.2016. szept. 29. 07:13
1/4 anonim válasza:
Eleg sok ismerosom lakik ott, de embert nem ismerek aki ne akarna onnan eljonni. Alja emberek, sok cigany, nulla tomegkozlekedes (van busz, ami ezer ev alatt bevisz Nepligetig - ha jon. Es van orankent vonat kokibe, de csak este 9-ig, onnantol kezdve vagy setalsz vagy kocsi ha ki akarsz lepni a varosbol), lepukkant varoskep, nulla munkalehetoseg, es szorakozasi lehetoseg (van kocsma meg "etterem"). Evekig napi szinten jartam oda egy baratom miatt, de soha tobbet a varos kozelebe sem mennek mar. Nem tudom hogy jut eszebe barkinek is odakoltozni (de gondolom ez azert van mert tul sokat lattam ebbol a "varosbol"). Iskola, ovoda lehetosegek... nos. Van ovoda, meg valami barnaboruket kelteto altalanos iskola, gimnazium pedig legkozelebb Harasztiban van vagy Pesten (es ezzel nagyon jol ki lehet szurni a gyerekkel hogy szerencsetlen kelhet fel minden reggel a 6.45os vonathoz (ha felveszik harasztiba), mert maskulonben nem er be 7.30-ra (ott akkor kezdodik a tanitas, de ha 8kor kezdodne se lenne differencia mert a kovetkezo vonat csak 7.45kor van - ha jon egyaltalan :"D).
2/4 anonim válasza:
Szia. Én laktam ott két évig.Illetve gyerekkorom óta járok oda rendszeresen rokonokhoz. Nincs túl sok cigány szerintem. Soha semmilyen atrocitás nem ért ott.Illetve van egy cigány hapsi, aki néha kéregetett. Ezen kívül semmi. Inkább a munkalehetőség, ami kevés. Vagy ha van is, akkor a helyieket részesítik előnyben, fizetés alacsony.Az iskola gagyi, és csak 4.-től tanulnak angolt. Az óvoda rendben van.
3/4 anonim válasza:
Cső, én jól ismerem, nézzük akkor
előnyei: 30 perc alatt bejutsz KÖKI-re, viszonylag közel van tehát a fővároshoz. Közel van délegyháza dugig van bánya tavakkal nyáron lehet úszni csajozni. Kb ennyi.
Hátránya: gagyik a házak többsége, sok a paraszt, sok állatot tartanak amik büdösek és hangokat.
Ennyit tudok
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat esetleg meg valaki?
2016. okt. 5. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!