Vannak szabad olasz pasik Magyarországon?
Nem dehogy vagyok rasszista :)
Fekete pasim van, alapból ha ezt elolvasod, már nem kérdezel butaságot :)
Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy nem ugyanaz a 2 népcsoport.
De ha még ebben is a rosszat látod, csak mondom, hogy volt roma pasim, igaz csak félig romák, de akkor is, szóval nem vagyok az :)
"Vannak szabad olasz pasik Magyarországon?"
Rengeteg van. Sok olasz egyetemista ezért jön ide. A legnagyobb lúzerek Olaszországban pontosan tudják, hogy a külföldi nők rajonganak az "olaszpasi"-kért, ezért külföldre mennek csajozni. Bármekkora mamlaszok lehetnek, annak a ténynek köszönhetően, hogy olaszok, Németországtól az USA-ig, Oroszországtól Szerbiáig megőrülnek értük a nők. Bemész egy egyetemre, és 20 olaszpasi fog lihegni körülötted.
Aztán szépen hozzámész az egyik dzsínóhoz, és egy lerobbant délolasz kisvárosban találod magad a szigorú mamma irányítása alatt, és főzhetsz, moshatsz, takaríthatsz, amíg el nem menekülsz. Kb. így szokott kinézni egy átlagos olaszpasizási történet. Én csak biztatni tudlak, hogy vágj bele.
"Persze, aki Magyarban él...megoldható?"
Nem megoldható, mert egy átlagos szerencsétlen dzsovanni, aki idáig jött, hogy nője legyen, többnyire szigorúan a mamma uralma alatt él. Ennek megfelelően elvárás, hogy hazavigyen és ott a mammának dolgozz (az olaszpasik a mammájukkal laknak rendszerint).
vannak!
cserediákok, korodbeliek, és még magyarul is tudnak:
AFS- csereprogram, csatlakozz [ingyenes] és rengeteg olasz szokott jönni [turnusváltás félévente], 1 évig maradnak itt... addig csak kialakul köztetek vmi, utána meg majd megoldja az idő a többit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!