Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak szabad olasz pasik...

Vannak szabad olasz pasik Magyarországon?

Figyelt kérdés
Hello! Hát most nagyon őszinte leszek...az olasz pasikért rajongok. Minden vágyam, hogy egyszer olasz barátom legyen. Persze, aki Magyarban él...megoldható? Van jelentkező? (16/L)
2010. ápr. 23. 20:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Hát igen :) "Nagy elmék, ha találkoznak..." xD
2010. ápr. 23. 20:58
 12/27 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem nem fontos, hogy itt éljen, először úgyis beszélgetni, ismerkedni kellene, szerintem a facebook alkalmas hely erre. Ott rengeteg olasz pasi van. Ne legyél lusta, ki tudja, lehet, hogy eljönne ide miattad. :)
2010. ápr. 23. 21:00
 13/27 anonim ***** válasza:
20.57-es Rásszista vagyol?
2010. ápr. 23. 21:01
 14/27 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon pozitív gondolat volt! Köszönöm az ötletet és a bíztatást! :)
2010. ápr. 23. 21:01
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem dehogy vagyok rasszista :)

Fekete pasim van, alapból ha ezt elolvasod, már nem kérdezel butaságot :)

Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy nem ugyanaz a 2 népcsoport.

De ha még ebben is a rosszat látod, csak mondom, hogy volt roma pasim, igaz csak félig romák, de akkor is, szóval nem vagyok az :)

2010. ápr. 23. 21:06
 16/27 A kérdező kommentje:
Bennem is van egy kis roma vér...de soha nem szégyelltem.
2010. ápr. 23. 21:10
 17/27 anonim ***** válasza:

"Vannak szabad olasz pasik Magyarországon?"

Rengeteg van. Sok olasz egyetemista ezért jön ide. A legnagyobb lúzerek Olaszországban pontosan tudják, hogy a külföldi nők rajonganak az "olaszpasi"-kért, ezért külföldre mennek csajozni. Bármekkora mamlaszok lehetnek, annak a ténynek köszönhetően, hogy olaszok, Németországtól az USA-ig, Oroszországtól Szerbiáig megőrülnek értük a nők. Bemész egy egyetemre, és 20 olaszpasi fog lihegni körülötted.

Aztán szépen hozzámész az egyik dzsínóhoz, és egy lerobbant délolasz kisvárosban találod magad a szigorú mamma irányítása alatt, és főzhetsz, moshatsz, takaríthatsz, amíg el nem menekülsz. Kb. így szokott kinézni egy átlagos olaszpasizási történet. Én csak biztatni tudlak, hogy vágj bele.

"Persze, aki Magyarban él...megoldható?"

Nem megoldható, mert egy átlagos szerencsétlen dzsovanni, aki idáig jött, hogy nője legyen, többnyire szigorúan a mamma uralma alatt él. Ennek megfelelően elvárás, hogy hazavigyen és ott a mammának dolgozz (az olaszpasik a mammájukkal laknak rendszerint).

2010. ápr. 24. 05:26
 18/27 anonim ***** válasza:
Azért kezdtem el olaszozni, mert terjednek az "Olasz hercegnő", "Olasz Dzsigoló" és hasonló feliratú képek neten. :D
2010. ápr. 24. 09:03
 19/27 anonim válasza:

vannak!

cserediákok, korodbeliek, és még magyarul is tudnak:

AFS- csereprogram, csatlakozz [ingyenes] és rengeteg olasz szokott jönni [turnusváltás félévente], 1 évig maradnak itt... addig csak kialakul köztetek vmi, utána meg majd megoldja az idő a többit...

2010. ápr. 24. 12:47
 20/27 A kérdező kommentje:
Kedves 05:26! Elég pesszimistán látod a dolgokat,mert nem minden olasz pasi él így..és ez előítéletnek is számíthat ellenük.
2010. ápr. 24. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!