Vannak szabad olasz pasik Magyarországon?
Figyelt kérdés
Hello! Hát most nagyon őszinte leszek...az olasz pasikért rajongok. Minden vágyam, hogy egyszer olasz barátom legyen. Persze, aki Magyarban él...megoldható? Van jelentkező? (16/L)2010. ápr. 23. 20:34
1/27 anonim válasza:
16 éves vagy:) Majd leszel 17, aztán 18, utána 19, 20, 21 ,22, 23 is......:)
2/27 anonim válasza:
Nekem fekete pasi volt a vágyam, és megkaptam :D
Amúgy ezt így elég nehéz, nem lesz lehetőséged később, hogy kimenj? Ott azért könnyebb, mint itt egy szabad után kutatni :)
3/27 A kérdező kommentje:
Igazából már voltam kint párszor olaszban és ott tört rám ez az "őrület". (Ja am. már lassan 17 vagyok ) Ezt a kérdést meg azért írtam ki, mert nagyon kíváncsi vagyok milyen válaszokat kapok és...1 próbát megér. Azért még mindig jobb sztem, mintha a GOOGLE-ba írnám be h. "magyarban élő szingli olasz pasik" :)
2010. ápr. 23. 20:51
4/27 anonim válasza:
"aki Magyarban él."
Ez igen! Ez aztán a stílus!
Tanulni kéne, nem digózni.
5/27 anonim válasza:
Kezdj cigánnyal, azok úgyis olaszozzák magukat. Pedig mind tudjuk, hogy svéd bodzaszedők.
7/27 A kérdező kommentje:
Kedves 20:52-es! Azzal,hogy leszóltál csak saját magadat égetted le.
2010. ápr. 23. 20:55
8/27 A kérdező kommentje:
20:53 sztem a cigányok meg az olaszok között elég sok különbség van...és am. is a cigányok többségének nincs stílusuk.
2010. ápr. 23. 20:56
9/27 anonim válasza:
20:53-as
Lehet hogy neked egy cigány és egy olasz ugyanaz, de szerintem a kérdezőnek nem.
10/27 anonim válasza:
Na ez jó volt, ugyanazt írtuk kb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!