Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az mit jelent ha valakinek...

Az mit jelent ha valakinek jellegzetes arca van?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 16:09
1 2
 1/12 anonim válasza:
56%
nézz tükörbe és meglátod arcod jellegzetességeit.ezt jelenti.
2010. ápr. 23. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ez a csúnya szinonímája! :)
2010. ápr. 23. 16:23
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:D a 2. viszont elég fura xD a csúnya szinonímája xDD
2010. ápr. 23. 16:40
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

1. Szó szerint azt, hogy az illető fejét könnyű megjegyezni, mert különleges, nem átlagos.

2. Főleg nők esetében, de máskor is szoktán csúnya helyett mondani.

2010. ápr. 23. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
amitől valakinek egyedi lesz az arca, arcvonások stb, nem az a tipikus plasztik műpofa, ami pörfekt fákkin tökéletességes xdddd na ezt jol elmondtam neked hallod-e! xddd
2010. ápr. 23. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem a jellegzetes a könnyen megjegyezhető, mert van rajta valami "jellegzetes", pl vagy egy barátnőm, tisztára hangya-feje van.

Szerintem szép is lehet jellegzetes, pl mert hasonlít egy sztárra mondjuk.

2010. ápr. 23. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
20%

Mutatok egy jellegzetes arcot :)

[link]

2010. ápr. 23. 22:58
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem is a csunya helyett mondjuk
2010. ápr. 24. 02:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Sztem is ezt akkor mondják, hogyha nem akarják nyíltan megbántani, mert nem néz ki jól, esetleg egyenesen csúnya. ÉN is elég ronda vagyok, de szívesebben hallom azt, hogy jellegzetes az arcom! Már ha az ilyen lehet szívesen hallgatni!
2010. ápr. 24. 17:26
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Jó furán működik itt pár ember.

Nálam a jellegzetes arc azt jelenti, hogy egyedi az arca, valami extra érdekesség van rajta és ettől még lehet nagyon szép is akár.

Nálam egyáltalán nem a csúnya szinonímája. Ha valakit rondának tartok akkor azt mondom neki, hogy ronda.

Mire jó a kegyes hazugság vagy a nyalás?

Viszont ha jellegzetes az arca, akkor az azt jelenti, hogy jellegzetes és semmi többet. Önmagában sem jót, sem rosszat.

A legtöbb filmsztárnak (Bruce Willis, stb.) is mindi jellegzetes arcuk van, ezer között is felismernéd mindet, mégsem mondod azt mindegyikre, hogy ronda. Pont azért, mert a "jellegzetes arc" az nem a "ronda" szinonímája.

2010. ápr. 24. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!