Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az, hogy hazamentem miért...

Az, hogy hazamentem miért annyira sértő?

Figyelt kérdés

Néhány munkatársam elhívott,hogy menjek velük horgászni.Jeleztem feléjük,hogy fogalmam sincs a horgászatról,régen voltam, és csak alap dolgokat tudok,semmi extra,bot nem kell nekem, de van kedvem ott lenni.

Kifizettük a belépőt, egyedül nálam nem volt bot, hogy ne kelljen arra fizetni.(de a belépőket összeadtuk)

Hajnali 2-kor mentünk ki, nekik volt mindenféle felszerelésük, állítólag mindenki tud onnét horgászni (egyébként 6-an voltunk)

Többféle csali, a halaknak etető, profi horgászcucc, de mint kiderült egyikük sem igazi nagy horgász.(családtag,barát,rokon felszerelésével jöttek)

Az egész nap abból állt,hogy folyamatosan beszakadtak a botok,és újraszerelték, egy kapás nem sok, de annyi sem volt.

Déli 12-kor én azt mondtam,hogy nekem elég volt, mehetnénk.Ők mondták,hogy 7-ig maradnak, én meg mondtam,hogy sajnálom, de ez ilyen formában nem fér bele az időmbe.

Teljesen megsértődtek, de én meg nem értem miért...van egy szabad szombatom, és töltsem azzal,hogy 0-24-ben a tóparton ülök, és nézem ahogy beszakad minden felszerelésük, és ezért még fizettem is? (ennivaló,üzemanyag,belépő)

Amúgy sem a türelmemről vagyok híres, de még ha valami naphalat kifognak, akkor azt mondom,hogy de jó volt, egy kapás milyen izgalmas, de így...

10 órát ott voltam, állítom,hogy összeadva az időket abból 5 óra a bot visszaszerelésével telt el.

2016. szept. 10. 17:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!