Melyik a legélhetőbb ország a világon?
Magyarország.
Üdv,
Kolompár Sándor
"(Mielőtt esetleg valami hozzáértő azzal jönne, hogy de Kanada is, elárulom, hogy pl. Toronto kb. ua. szélességi kör, mint Bp.)"
Ez azért csúsztatás, mert ott van egy Golf-áramlat, ami jelentősen hűti Amerikát =) New York éghajlata egyezik kb. a miénkkel, pedig az jóval délebbre van. Arról nem is beszélve, hogy a csapadék is jóval több Torontoban, mint Budapesten. Azért azt vitatni, hogy Kanadában hidegebb van, mint Magyarországon, hát... fura XD
A kérdésre válaszolva: szerintem nincs olyan, hogy "legélhetőbb" ország, attól függ, kinek. Mindenhol vannak gazdagok és szegények, még az USA-ban is van egy széles, nyomorgó, főleg illegális bevándorlókból álló szegényréteg. Ha az a kérdés, hogy hol a legkönnyebb úgy élni, mint az átlag, akkor Észak-Korában :D:D De gondolom ezt te se így értetted. Talán Németországot, Hollandiát, Svájcot mondanám "élhetőnek". Meg Ausztráliáról én is jókat hallottam, de arról nem sok mindent tudok. De én nem mennék ki semmi pénzért, jól elvagyok itt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!