Mit csináljak ezzel a barátomnak nem mondható személlyel? Nem akarom, hogy teljesen megutáljon, de jó belátásra téríteni nem tudom/tudjuk.
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy ő volt az "új fiú" az osztályunkban idén. Először be sem tudott igazán illeszkedni, de egyszer csak elkezdett barátkozni velünk, azaz velem, és a barátnőimmel. Hogy fogalmazzak, mi egy elkülönített csoport vagyunk az osztályban. Általában az ott lévő divatprostik, és a méhkirálynő (aki maga köré gyűjti a "menő" csajokat) nem kedvelnek minket, főleg nem engem, azért mert pontosan az ellentétük vagyunk. Aztán a fiú (Egyébként Péternek hívják.) velük is megbarátkozott, de csak amolyan kihasználják őt módon. Itt még nincs semmi baj, én személy szerint jó fej srácnak ismertem meg, néha gonosz volt, ami annyiban nyilvánult meg, hogy csikizgetett, vagy csúfolódott, de például egyszer sütit is sütött nekem. Aztán a baj ott kezdődött, hogy felvett MSN-re, ahonnan pár nap múlva le is tiltottam, mert egyszerűen irritáló volt a viselkedése. Folyton könyörgött, hogy oldjam fel, ami nem történt meg, de egyszer muszáj volt, és nem tiltottam vissza. Másnap megint a hülyeségével írt rám, ami miatt kiakadtam, és megtettem az utóbbit. Na, ez miatt valami engem szidalmazó bejegyzést írt a blogjába (Ami mellesleg pontosan az enyém koppintása.) Tele káromkodással, meg ilyesmivel, amit aztán törölt is (Én nem olvastam el, csak a többiek mesélték.) Rosszul esett, de nem érdekelt még különösebb módon. Én írtam a bejegyzéseihez kommenteket, aminek szintén összeveszés lett a vége, legalábbis az ő részéről, pedig azoknak a hozzászólásoknak csak az volt a tartalma, hogy tanulj meg helyesen írni, meg ilyesmi, de még nem is ilyen bunkó módon írtam. Na, utána az jött, hogy a barátaimat kezdte el szidalmazni. (Nem az osztályban lévőket.) Na, akkor már viszont nagyon elegem lett nekem is. Írtam a saját Blogomba egy bejegyzést róla, amihez még most is teljes mértékben tartom magam. (Egy káromkodás nem hangzott el benne, egyébként.) Mindenki engem támogatott, a Peti meg elkezdett ismeretlenként írni a bejegyzés alá, amiben magát védelmezni, és engem szid, valószínű pont ugyanúgy, mint abban a bunkó bejegyzésben. Akkor lettem depressziós, de nem csak azért, de ez most nem lényeges. Amikor ez az egész vita véget ért (Élőben nem is beszéltünk róla olyan sokat.) Már az élő viselkedése is szörnyű lett. Úgy viselkedik, mintha szerelmes lenne belém, de ilyen iróniás módon. Borzasztó. Néha nagyon szívesen lekevernék neki egy pofont. Egyébként meg szerintem egyszerre legalább tíz illetőbe szerelmes, kíváncsi vagyok, hogy mennyi csalódás fogja őt még érni az életben. És a fiúbarátaimra meg szerintem féltékeny.. -_- Szeretném visszakapni a régi Pétert. A mostani egy irritáló, személytelen alak, akit egyszerűen nem tudok elviselni. Mit csináljak vele? Nem tudom elviselni sokáig. Már sokszor próbáltam vele megbeszélni, és mindnek veszekedés lett a vége, mert nem tudja elismerni a hibáit. Bárcsak kitörölné a Blogját, mert szerintem magát is égeti vele.. Na jó, nem biztos, hogy most ezt így megértitek, tele van egy csomó lyukkal ez az egész, sörnyű a fogalmazás, de ha kérdeztek, szívesen válaszolok minden kérdésre. Sőt, ha kéritek, belinkelem privátban a saját blogomat, és az ő blogját is. Köszönöm a válaszokat. ^^ Nem, nem vagyok terhes. L/142010. ápr. 20. 21:00
1/2 anonim válasza:
De terhes vagy! :P
Amúgy ha ennyire idegesít ne foglalkozz vele. Nem lehet h pont te vagy szerelmes belé?
A srácnak meg semmi baja, csak te reagálod túl szerintem.
Miket szokott írni msn-en, amivel ennyire felidegesít?
2/2 A kérdező kommentje:
Hát, először is mindig elkéregette a leckét, amit mellesleg nagyon jól tudott, mert nem rossz tanuló, és tudom, hogy mindig felírja, vagy megjegyzi. Másodszorra meg mindent ilyen irritáló módon rövidít, 100 szmájlit tesz be egyszerre a beszélgető ablakba, az ellenére is, hogy közlöm vele, hogy zavar engem. Harmadszorra meg olyan dolgokkal szemétkedik velem, ami tudja, hogy irritál engem. (Most ezt nem akarom leírni, hogy mi.) Egyébként kizárt, hogy szerelmes vagyok belé, mert azt felismerném, és nem gondolom úgy, hogy túlreagálom, mert sok embernek ez a véleménye. Köszönöm a választ.
2010. ápr. 20. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!