Igaz hogy a magyarok és a romák rokon népek?
Most akkor a románokról, vagy a cigányokról van szó. A románokkal valamilyen szinten rokonságban vagyunk, mivel az elmúlt 1000 év alatt azért elég rendesen keveredtünk a környező népekkel.
A cigányok viszont Indiából jöttek, egyértelműen keleties beütésük van és abszolút semmi közünk nincs hozzájuk, pár félcigányt leszámítva.
Több mongol vér folyik az ereinkben, mint cigány, viszont kevesebb, mint román.
Magyar az egy népcsoport. Belefoglalja a székelyeket, szkítákat, hunokat, avarokat. Mi vagyunk a magyarok. Akik csak "együtt éltek" a kínaiakkal, kóreaiakkal és a japánokkal Ázsiában. A cigányok pedig india területéről jöttek be hozzánk a törökökkel együtt. - Szerintem nem volt ezután véletlen, hogy nem tudott a Nagy Magyarország talpra álni. De ez csak az én véleményem.... - És magyarnak számít egy "fél-magyar, fél-cigány" is HA magyar módra él. (Tisztességesen, becsületesen él).
Egyik válaszoló írta, hogy 1000 év után se tudtak beilleszkedni a társadalomba. És nem is fognak!!! Mert ez egy állati ösztön, mindegy, hogy egy kutya vagy tigris vagy emberről beszélünk. Minimális rasszizmus van mindenkiben. Te sem szeretsz pl.: melegek között lenni ha te nem vagy az... és stb. Másrészt nyelvrokonságunk sincsen. Magyarul meg kellett tanulniuk a cigányoknak.
És nem tudom miért akadékoskodik egy cigány ha cigánynak és nem romának hívod. Cigányul a cigány roma magyar pedig cigány és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!