Öcsödön milyen általában a helyzet? Mármint mennyire jó a közbiztonság, és az emberek általában? Milyenek az iskolák?
# 1
Mese. Az emberek mindig szeretnek panaszkodni, főleg ha cigányozhatnak is egyet közben :)
De ha megnézed az objektív kriminalisztikai statisztikákat, Öcsödön jobb a helyzet, mint a környéken bárhol.
Lassan 2 éve lakok itt.
Elég sok a cigány, de hozzám még rossz szót nem szólt egy se. Az utcán sokszor előre köszönnek ismeretlenül, pedig nem vagyok tezsvír :D
A közbiztonság nem rosszabb, mint másik településen szerintem. Inkább rongálásokról hallok, meg bicikli lopásokról. A sok kóbor kutyától jobban félek, mint az emberektől...
Nekem a legnagyobb problémám a faluval, hogy nincs normális bolt. Babakocsival megközelíthető meg még annyi se.
Ami pozitívum, hogy olcsón lehet ingatlant vásárolni, és 15 km-es körzetben azért munkát is lehet találni. Meg persze a sok víz, annak aki szeret horgászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!