Mi lesz így a fehér emberekkel? Valóban kihalunk?
Valóban. A Római Klub ezt már kerek ötven évvel ezelőtt prognosztizálta.
Jelenleg az EU-ban 1,3 a szaporodási ráta, azaz egy házaspárnak átlagosan 1,3 gyereke születik. Innen csak néhány szorzás, és az jön ki, hogy a ma 500 milliós EU öt generáció múlva 89 milliós populáció lesz.
Mármint az őslakosság, mert nyilván afrikai és ázsiai bevándorlók fogják a létszámot föltölteni. Akiknél a szaporodási ráta különben sem 1,3, hanem jóval 3 fölötti.
# 2
Szóval szerinted meg lesz ahogy lesz. Értem. Ez nyilván egy szakmailag megalapozott vélemény. :D
# 4
Pont ez az, hogy semmit nem mondtál. Pötyögtél valamit, nyilván viszketett a klaviatúrád, de érdemben nem szóltál hozzá. Nem válaszoltál az eredeti kérdésre, nem hoztál egy új infót a témához, nem fogalmaztál meg egy érvet, sem pro, sem kontra. (Nem ezt hívják trollkodásnak?)
Egyébként pedig könyvtárnyi irodalma van ennek a témának. A kérdező is valahonnan tájékozódott előzetesen, te is megteheted, ha nekem nem hiszel.
Szerintem itt félrenézel valamit kérdező.60 éve kb ugyan ennyi európai származású ember élt,talán még kevesebb is.
Annyi a különbség hogy sokkal kevesebb afrikai és ázsiai élt mellettük.
Az utóbbi 60 évben az ő számuk emelkedett drasztikusan,nem az európai rassz csökkent
Egyébként amit az utolsó mondatban említesz nem elképzelhető.
A század végére messze nem lesz olyan gyakorlati felhasználásra alkalmas technológia hogy 12 milliárd embert eltartson.
A jelen technológia kb 8 milliárd embernél mr el fog kezdeni megroggyanni,és ellátási problémákkal küszködni.
Ha mindenhol fejlesztéseket is végzünk,akkor is max 9 milliárd a felső határ.
Egyetlen faj se tud a végtelenségig szaporodni.
Környezeti eltartóképesség kapacitás és határ révén lesz vége a gradációnak és onnantól tömeges pusztulás következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!