Szerintetek milyen ötlet, ha motiváló, ráébresztő idézeteket ragasztok ki a buszmegállókba?
Olyasmiket mint pl.:,,Nehany ember olyan szegeny.Csak penzuk van ,semmi mas."
,,Nem savanyu a citrom,csak rosszul eszed."
,,Miert faj,ami mindegy?"
15/L
Bevallom, ezek az idezetek nekem nagyon semmitmondoak. De persze izlesek es pofonok, masnak attol meg tetszhetnek :)
Viszont a plakatolassal csak ovatosan. Nem mindenutt es mindenhova szabad es elofordulhat, hogy fizetni kell a feluletert. Ezt erdemes lenne kideriteni, nehogy valami baj legyen belole kesobb.
Amugy maga az alapkoncepcio nekem nagyon tetszik, egy szomoru vagy epp hisztis napomon jol esne valami biztato kis szoveget olvasnom^^
Az első nem rossz, a második butaság, a harmadik meg közömbös. Úgy igazán egyik se motivál, vagy ébreszt rá bármire is.
A ragasztás a buszmegállón 10-12eFt alkalmanként. Ha ezt tudod vállalni, akkor mehet.
Amúgy milyen vallást szeretnél hirdetni?
Csak azert gondoltam ezeket,mert itt a kisvarosban mindenki olyan monoton:)
Egyebkent akkor ragasztom,mikor senki se latja
Tehát csalni is akarsz vele.
Ezek után szerinted mennyire lehet elfogadni téged, és amit mondasz?
Ez miért csalàs?A buszmegállókba itt mindenki kiragasztja az eladó dolgaitól kezdve,az eltunt macskáit is ,mégse foglalkozik vele senki
Semmi rossz szándèkom nincs benne,sot vallàst sem terjesztek
"Ez miért csalàs?"
Pontosabban sikkasztás. Nem fizetsz egy fizetős szolgáltatásért. Az, hogy esetleg más is csal, nem ment fel téged.
Hirdetést ingyen hivatalosan csak a saját telkeden tehetsz fel, vagy pedig közösségi hirdetőtáblán. Néhány boltban van ilyen kitéve.
Amúgy ezzel az a nagyobb gond, hogy nem igazán tudod elkapni az emberek gondolkodását és pillanatnyi lelkiállapotát. Amit írtál, az 95%-ban hatástalan lesz.
Sokkal jobbak kellenének ahhoz, hogy legalább az emberek negyedében valamiféle pozitív hatást érjenek el - és az sem ártana, ha ez nem egy összefirkált sajtcetli, hanem egy viszonylag jól kidolgozott, színes kép lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!