Mi ez a masszív gyűlölet a magyarok iránt?
Sziasztok!
A neten hozzászóltam egy amerikai videóhoz (semmi rosszat nem írtam, a videó feltöltőjével beszélgettünk egy keveset) és egy random emberke elkezdett beszólongatni, mert meglátta, hogy a felhasználói nevemben ott van, hogy Hungary.
Ilyeneket írt:
"Hungary is a shit country. Piss people that are cheap as fuck."
"Yeah, a bunch of fucking ugly black haired cheap cunts."
"You're extremely ugly like the majority of hungarians and you're cheap as hell. Go suck on middle eastern jesus cock now."
"You need another person to defend you like a little bitch. If you're so proud of your shitty country then why do you want to move to another country? Just shut the fuck up, your country is fucking SHIT, just admit it instead of having a big ego."
Egyébként semmi egoista dolgot nem írtam, mindig csak rá reagáltam, egy fuck offot leszámítva teljesen kulturáltan. A végén már csak annyit írtam, hogy bizonyára nagyon intelligens ember lehet, erre írta ezt. Máshol is láttam már youtubeon olyat, hogy a magyarokat szidják.
Szerintetek miért van ez? :( Azt tudom, hogy a nyugati sajtó helyenként a migránsok miatt lejárat minket (most nem akarom belevinni ezt). De amúgy tényleg, a magyarok semmi olyan kirívót nem csinálnak. A politika olyan, amilyen, de arról meg nem tehet a nemzet.
Erre csak egy válasz lehetséges.
Ha vissza tekered az időt, akkor láthatod, hogy a Magyar termelte ki a tudósok, feltalálók,Nobel díjasok, egyszóval zsenik felét. Senki sem tudja úgy használni az agyát, eszét, mint a Magyar ember. Nem véletlenül a Magyar javít, és nem cserél. És pont a kreativitás, a sokrétűség, az agyteke használata miatt félnek már nagyon régóta a Magyaroktól. Ezért van a lejárató kampány, a közös Nyugati utálat, és az ellentét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!