Szerintetek ki az erősebb az Espada vagy az Akatsuki? ja és hozzá téve vezért is az espada oldalán Aizen az akatsuki oldalán Madara és szerintetek melyk a jobb szervezet?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 15:39
1/2 A kérdező kommentje:
Nekem az Akatsuki
2016. aug. 9. 17:02
2/2 anonim válasza:
Bár késön válaszolok de azért válaszolok.
Szerintem az espada, mivel Aizen halhatatlan a Hōgyoku általi végső evolúció után, és szerintem a genjutsuk sem hatnának rá, max a pecsétek, bár így Madara vagy Itachi könyedén le pecsátelhetné amenyiben ismernek olyan technikát, de valoszinüleg nem, mert soha nem látak még hozzá hasonló élölényt.
Az is kérdés hogy egyáltalán megtudják-e sebezni Aizenéket tekintve hogy csak Zanpakutō vagy kidoval lehet megsebezni öket, és ne felejtsük el hogy egy átlag ember elporlad Aizen közelébe, még akkor is ha rendelkezik lélekenergiája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!