Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vallásos emberek, nektek is...

Vallásos emberek, nektek is az a véleményetek, hogy a nő az oka minden rossznak?

Figyelt kérdés
Az én fejem egyfolytában ezzel a maszlaggal akarják egyesek tömni. Merthogy Éva vétkezett, emiatt jött be a bűn a világba így minden további rossznak a nő az oka, aki elvesztette eredeti feladatát, hogy a ffit segítse. Hiába érveltem, h Isten Ádámnak mondta, h MIATTAD lett átok alatt a világ, szerintük a bűnt akkor is a nő hozta be.
2016. aug. 4. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Természetesen. És azóta is a cédák miatt szívunk mindig, lásd Merkel. Maradtak volna inkább a mosogatásnál.
2016. aug. 4. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Vannak helyzetek amikor igen :P

de amugy sajnos Ádám is evett, már akkor tudhatta volna, hogy ne hallgasson a nőkre

2016. aug. 4. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Ez egy összetett dolog volt.

Sátán félrevezette az asszonyt -> az asszony kísértésbe vitte a férfit -> a férfi úgy döntött, inkább a feleségéhez ragaszkodik, mint Isten parancsához, hiszen nem volt kötelező ennie.

Tehát mindnyájan hibásak benne.

2016. aug. 4. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Az en vallasom semmi ilyet nem mond. Ketten egyutt vetkeztek.
2016. aug. 4. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy lehettek ennyire hímsoviniszták?
2016. aug. 4. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vallásos zsidóként írom azt ,hogy ez egy hülyeség.
2016. aug. 5. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:

A kultúra és közösség szempontjából -mert abban a témában van- igen.

A férfiak ritkábban ármánykodnak, rontják más életét, jobban elvannak magukkal, a kis dolgaikkal

Sajnos, tényleg, a nők inkább találnak kifogásolni, kritizálni, változtatni valót.

És kevesebb nő használja jóindulattal az ilyen késztetéseit, ahogy eddig láttam.

Ha vallásosak lennének az emberek, a nők is, akkor jobb lenne a helyzet, mert vissza kellene fogni magukat.

Szerintem, csak annyit ír a biblia is, hogy Évának jött az ötlete, Ádám megpróbált ellenállni, de nem tudott.

A nők meg megkapták büntetésnek, hogy kínnal kell világra hozni az utódokat.

A bűnt, a kétséget, a tudás igényét, talán tényleg a nő kezdeményezte.

2016. szept. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!