Tudnátok mondani olyan trükköket, ötleteket amivel "menőbb" lehetek a suliban de mégse változzak meg?
Mert most megyek gimibe és szeretném hogy kicsivel többen felfigyeljenek rám, úgy értve hogy még a nagyok is társalogjanak Velem, vagyis inkább hogy beszéljenek Velem és sok barátot szerezzek. De nem szeretnék megváltozni teljesen, de azért mégis változzon bennem valami, de mégis látszódjon bennem az aki vagyok, vagyis olyan kettős legyek.
Hogy esetleg vannak-e valami ötletek és bármi jó
Én is most megyek gimibe bár mivel a legjobb baratnom is velem jon ezert talan nekem konnyebb dolgom van.
Ha sok baratot szeretnel szerezni akkor semmikepp se legyel batortalan. Biztos lesznek barataid, de ha az elso par hetben nem nyitnak masok feled akkor neked kell cselekedni. Probalj vicces dolgokrol beszelni hogy megtord a jeget. Ha a felsobb evesekkel is szeretnel baratkozni a z mar egy nehezebb dolog lesz ugyanis ott mar az alatt az 1 vagy 2 ev alatt osszekovacsolodott mar a csapat. De veluk is am lehet jo baratsagot kotni, csak kicsit nehezebb. Minden esetre en azt tudom ajanlani hogy azzal aki szimoi probalj meg beszelgetni es szerezz minnel tobb baratot. Remelem tudtam segiteni bar meg en sem tudom mi lesz velem a gimiben azert neked is szurkolok a "nepszerubbé valas" terén. :)
Köszönöm!! Pont azt mondtad amire kiváncsi voltam!! :D
De mintha kiköpött másom lennél ennél a kategóriánál :D :D, Hála nekem is jön az egyik barátnőm csak azt nem írtam le, Akkor megpróbálom amit javasoltál és meglátom
DE már szerintem be fog válni
Még egyszer köszönöm, az a jó hogy pont Te válaszoltál mert Te is ugyan abban a helyzetben vagy.
Azért nagyon köszönöm :D :D :) :) :D
Kettős akasz lenni, ahogy fogalmazod? Mint egy kettős ügynök? Akkor a válaszom: igen, alacsonyodj le és add fel az egyéniségedet.
Vagy nem ezt szeretnéd? Akkor add önmagad és ne törödj avval, h ki mit gondol rólad.
Persze az arany középút a megoldás: csak annyira játszd meg magad, h ne tapossanak el, tudj legalább a túlélésért küzdeni. De jobban nem kell, csak ha lejáratni akarod saját magadat, önmagad előtt. Ahogy a többség is teszi.
Tyűű... Megleptetek mindannyian
Koszonom Nektek a valaszokat es megprobalok ezekhet a tippekhez "ragazkodni"!
😘😘😍😍😘😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!