Győr és Tatabánya tényleg közismerten nagyon homofób városok?
Már a többedik (akár győri akár tatabányai) embertől hallom, hogy ott aztán ha kiderül valakiről, akkor neki annyi, munkahelyről kirúgva és stb, szóval hogy minimálisan se tolerálják. Aztán most megint egy újabb ember mondja, hogy abszolút így van, és ebben a két városban egy meleg embernek vége.
Érdekelne ott élők véleménye vagy akinek van összehasonlítási alapja, hogy pl Bp-hez képest mennyivel homofóbabbak?
Vagy az ország már nagyvárosaihoz képest, mert speciel Bp lehet h nem a legjobb példa alapként?
és ha igen, miért?
"ennél magasabb a populációban a melegek aránya"
Legalább próbáld meg értelmezni is, amire válaszolsz.:-) Egyébként SOHA nem hallottam ilyet, hogy Győr vagy T.bánya "közismerten" homofób lenne, nem tudom, ki az az idióta, aki ilyesmit terjeszt. Ha valakit kirúgnak, mert nem felel meg a munkahelyén, nyilván könnyebb bármi más indokot felhozni az ismerősöknek, mint azt, hogy sz...rul végezte a munkáját.
na várj, én azért konkrét példákat is tudok, szal nem annyira pletykajellegű a dolog!!
jó hát egy biztos, nyilván nem szabad egy bp-i színvonalat várni, ahol ez tényleg nem nagy durranás, de azt én is láttam már nem egy esetben, h bizony befellegzett annak, akiről vidéken, netán kisebb helyen kiderül ... (még olyanról is tudok h a szülők kitették otthonról a gyereket, amint kiderült, és az indok: mit szólnak a szomszédok...).
Nem, sajnos ne hidd azt h olyan szép a helyzet, nagyon is akad probléma ezzel Maon ma. De ha bele gondolsz, igazából Bp-en is csak addig nem probléma, amíg a sejtés van meg, amint azonban ez nyíltan kiderül, repülés van (lásd anno Radnai, Alföldi stb stb, és akkor gondold el, h "név nélküli" kis emberek esetében hogy megy ez...).
Gyárban, szalag mellett dolgozva, adyvárosi panelt bérelve nem is, az Kőbányával összevethető, viszont a győri jómunkásember jönne ki belőle győztesen.:D
Én nem "rövid ideig", hanem, mint írtam, 9 évig laktam a fővárosban, a nyóckertől a Rózsadombig elég széles rálátásom volt. Ne gyere nekem a merőben indokolatlan pesti felsőbbrendűséggel, fölösleges, errefelé különösen nem szeretjük a "nagy pofa, mögötte zéró tartalom" típusú embereket, feltehetően ezért is volt rövid az itteni pályafutásod.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!