Tatabánya közbiztonsága milyen országos viszonylatban?
Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 10:43
1/9 anonim válasza:
Jónak számít, szerintem.
Nincs olyan sok "újmagyar" arra.
3/9 A kérdező kommentje:
A Mésztelep nem zavar be akkor ilyen szempontból a város közbiztonságába?
2013. szept. 25. 11:28
4/9 anonim válasza:
Mésztelepen kivűl van még Tatabányán indián telep több is ha azokat kizárjuk ,akkor a közbiztonság elfogadható!
5/9 A kérdező kommentje:
:)
2013. szept. 25. 13:23
6/9 anonim válasza:
Tatabánya-Újvárosban élek. A város nagy része biztonságosnak mondható. A környékemen nyugodtan kimerek menni éjjel kettőkor is. Sokat jártam az éjszakában, eddig soha semmi atrocitás nem ért. Felsőre jártam a Péch Antalba suliba, jó 10 éve végeztem, sokszor átmentem Mésztelepen is, ott sem szólt rám egy rossz szót senki, pedig tele van romákkal. Persze éjjel azért más a helyzet. Kertvárost mondják még veszélyesnek. Szerintem vannak ennél veszélyesebb városok az országban. Mindenhol vannak kockázatos helyek.
7/9 anonim válasza:
Tatabánya... hmm... a környék talán legrondább városa. Koszos, rendezetlen, tele van lepukkant és elhagyatott épületekkel. A közbiztonság? Igazából nagyon sokszor találkozok sétálgató rendőrökkel. De csakis a rendőrség max 1 km-es környezetében, máshol nem. A kisebbség ellepte a várost. Személy szerint nincs gondom velük, ha nem kötekednek és nem ordibálnak. Viszont sajnos ez eléggé gyakran előfordul. A közbiztonsága szerintem országos viszonylatban éppen hogy súrolja az alsó határt.
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez tényleg érdekes lista.
2013. okt. 2. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!