Ti hisztek az Illuminati meg új világrend féle összeesküvés elméletekben?
Figyelt kérdés
Én szerintem baromság ez az egész, pl. több helyen is olvastam már, hogy ennek a titkos világelit tagjai(zsidók, USA kormánya, Rotschild-Rockefeller) csuklyába öltözve emberáldozatokat mutatnak be a sátánnak, de hogy ha annyira titkosak, akkor meg honnan tud róla a Gyakori Kérdések minden látogatója? Meg honnan tudják hogy zsidók uralják, hogy ha ez egyszer egy titkos társaság, meg állítólag a reptoidok is benne vannak a buliban, miszerint valójában ők irányítják az egészet. Akkora katyvasz ez az egész, hogy nem bírom elhinni, hogy hihet benne iskolázott ember.2016. júl. 26. 15:30
11/14 anonim válasza:
Az illuminátusok többsége pszichopata személyiséggel rendelkezik. Befolyásos politikusok,hétköznapi emberek,bankárok,befolyásos emberek.
13/14 anonim válasza:
Sokáig nem hittem...De mostanában látom ,hogy mind igaz .
14/14 anonim válasza:
Utolsó-> 2020 óta sokan kezdték elhinni.:) Mára már elég egyértelmű, hogy 'Háttér-hatalom' kezében van miden irányítás és a jelenlegi globális folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!