Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hisztek az Illuminati meg...

Ti hisztek az Illuminati meg új világrend féle összeesküvés elméletekben?

Figyelt kérdés
Én szerintem baromság ez az egész, pl. több helyen is olvastam már, hogy ennek a titkos világelit tagjai(zsidók, USA kormánya, Rotschild-Rockefeller) csuklyába öltözve emberáldozatokat mutatnak be a sátánnak, de hogy ha annyira titkosak, akkor meg honnan tud róla a Gyakori Kérdések minden látogatója? Meg honnan tudják hogy zsidók uralják, hogy ha ez egyszer egy titkos társaság, meg állítólag a reptoidok is benne vannak a buliban, miszerint valójában ők irányítják az egészet. Akkora katyvasz ez az egész, hogy nem bírom elhinni, hogy hihet benne iskolázott ember.

2016. júl. 26. 15:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Az internetnek hála, korlátlanul terjedhetnek az összeesküvés elméletek.

2016. júl. 26. 16:06
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Ilyen emberáldozatos dolgokban nem hiszek.

Konkrétan nem tudom eldönteni, hogy melyik elmélet lehet igaz, így nem is hiszek benne.

De el tudom képzelni, hogy van valamiféle háttérhatalom. Bár gyanítom, hogy arról nem tudunk, még ilyen összeesküvés elmélet szinten sem.

2016. júl. 26. 16:33
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Mi itt a gyakorikérdéseken mindent tudunk mindenről és mindenkiről. MINDENT.
2016. júl. 26. 17:08
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Mivel a gyakori a háttérhatalmak fedő- és beszervező-szervezete, így nem csoda, hogy itt minden sötét titokról olvashtasz. Természetesen mind igaz.
2016. júl. 26. 17:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok, amikben hiszek, sot szinte biztos vagyok, de a legtobb osszeeskuves-elmelet szamomra inkabb nevetseges.
2016. júl. 26. 18:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Na úgy tűnik kezdenek kihalni az Illuminati hívők... végre!

(A "kihalni"-t úgy értettem, hogy egyre kevesebben hisznek már benne)

2016. aug. 10. 20:35
 7/14 anonim ***** válasza:

Kihalni? Mármint az Illuminati hívői és segítői, vagy az ilyen dolgok létét feltételező emberek?

Csak azért kérdem, mert szerintem pontosan ugyan az a polarizáció folyik most csendben és mélyen, mint a múlt század elején és hasonló vége lesz, mint anno. Pont azokért az öntelt vezetési és embereket lerabló módszerekért, ahogy akkoriban csinálták.

Az emberek pedig soha nem összeesküvés elméletekben hisznek, hanem az összeesküvés gyakorlat bizonyítékait vélik felfedezni egy sor dologban. - Ne keverjük össze a kettőt. Az első csak gúny tárgya, a második viszont nem tréfa, volt már épp elég baj ezekkel az elfojtott dolgokkal. Mert egy szint után erről az ember már egyáltalán nem beszél, nem vitatkozik, nem érvel. Szimplán megragad benne - csendben tovább figyel és tanul. És barátaim, ez a legveszélyesebb! - Ne legyen igazam...

2016. nov. 11. 20:37
 8/14 anonim ***** válasza:
7: az illumianti létét feltételező emberek vannak egyre kevesebben
2016. nov. 12. 18:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem. Az összeesküvés-elméletek mind csak szimpla dolgok erős kitágításai!
2017. jan. 22. 17:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Mandela effektus. Nem hiszed el ezért titkos. A reptiliánok ha léteznek akkor az illuminátusok testőrei. A zsidók nem tudom hogyan jönnek ide. És ezt ne úgy képzeld el hogy mindenki illuminati tag. Kis csoportokba tömörülnek országonként,minden országban van egy kis csoport,ők az illuminati tagok. Ők irányítják a világot. Elitnek is nevezik. Mindenhol feltűnnek a mindennapi életben. Ők irányítják az eseményeket,és mindenki sorsáról ők döntenek.
2020. márc. 8. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!