Valaki meg tudná válaszolni néhány skinheadekkel kapcsolatos kérdésemet? (lent)
Figyelt kérdés
Most akkor a skinheadek mitől is egy csoport? Tökre különböző politikai nézeteket vallanak, más az ideológiájuk...2016. júl. 23. 13:03
1/9 anonim válasza:
Mind szereti elverni a más színűeket és az idegeneket.
2/9 anonim válasza:
Nem különbözők a politikai nézeteik, csak másképp adják elő. Van egy formális viselkedésük, magatartásuk és egyéb rituálék, amik összekötik őket. Van egy alapvető gondolkodásmódjuk és a környezet történéseire adott válaszuk. Hasonló.
Az apácák is eléggé különbözők, még viselkedésre is, mégis mind apácák.
3/9 anonim válasza:
Folyton verekednek.... Ha romat latnakakk verszemet kappnka... Szelso jobbosok.. A regi Mo-t viselik magukon
4/9 RASH39 válasza:
Akikről te beszélsz azok a bonheadek te majom!
5/9 anonim válasza:
#4 akkor mi a skinhead? meg mi a 2 közt a különbség? ha ennyire vágod pls áruld el nekünk mert már én is kíváncsi lettem :D
6/9 RASH39 válasza:
Skinhead=antirasszista
Bonehead=rasszista
Ha érdekel a téma írd be a keresőbe a következőket:
Skinhead családfa
Skinhead kialakulása.
SHARP SKINHEAD
RASH SKINHEAD
7/9 anonim válasza:
A skinehad is rasszista szélsőjobbos. Bonhead és skinhead között nem tudom pontosan a különbséget.
8/9 RASH39 válasza:
Akkor majd én megmondom neked a különbséget.A bonehead az akit te skinheadnek hiszel.Olvassál a témáról mielőtt hülyeségeket írsz.
9/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy minek nevezzük őket. Értelmes ember az összes ilyen idiótát megveti.
Az ún. "szélsőjobbra" nézve egyenesen szégyen, hogy ezek az idióták velük azonosítják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!