Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nudista strandra csak idősek...

Nudista strandra csak idősek járnak?

Figyelt kérdés

Életemben először voltam a barátnőmmel, de mindketten azt mondtuk, hogy utoljára mentünk. Lényegében csak 60 év felettieket látni, hozzánk hasonló fiatalok egyáltalán nem voltak.

Nem is azért mentünk, hogy másokat nézegessünk, egyáltalán nem, de hát csak nem csukott szemmel van az ember és hát meg kell mondjam, eléggé visszataszító volt a miliő, ami körülvett így minket. Hiába na, egy 60-70 éves meztelen ember minden, csak nem szép látvány. Bocs.

Csak mi fogtunk ki egy ilyen napot, vagy mára már tényleg ennyire kiment a nudista strandolás a divatból, hogy szinte csak 60 év felettiek járnak ilyen helyekre?

2016. júl. 14. 19:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

azt írtam hogy 25-30 alig alig

abba belefértek remélem ... :)))

2016. júl. 17. 13:30
 12/15 anonim válasza:
100%
9-es: nem igaz, hogy a serdülő korosztály hiányozna. Balatonberényben nagyon sok családban vannak ilyen korú gyerekek, akik ugyanúgy ruha nélkül napoznak, strandolnak, mint mindenki más.
2016. júl. 19. 17:26
 13/15 anonim válasza:
100%
Ahova én járok, ott vannak fiatalok elég sokan általában.
2016. júl. 28. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Rossz helyen voltatok :P
2016. júl. 29. 18:34
 15/15 anonim válasza:
Többségében igen, de más korosztály is képviseli azért magát.
2021. jan. 21. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!