Cigany vagyok! Van valakinek kerdese, esetleg erdekli valami velunk kapcsolatban?
15.
igen kulonbozo fajta ciganyok vannak
vannak a rumungro ciganyok akik mar egy kicsit modernebbek mint mi:tisztak,ok nem beszelnek ciganyul,nadragba jarnak,muzsikusoknak hivjak oket mert altalaban zenelnek
ilyen pl.a Varadi roma caffe tagjai vagy a 100 tagu cigany zenekar
aztan vagyunk mi:mi beszeljuk a nyelvet,betartjuk a szokasokat de nem vagyunk mar anyira elmaradottak,tisztak es kulturaltak vagyunk pl.Bodi Gusztiek,
aztan vannak a beas ciganyok:ok koszossak,nem tartanak be semmijen szabalyt,beszelnek ciganyul de nem a mi nyelvunket hanem van nekik egy sajat nyelvuk amit mi egyatalan nem ertunk.otolluk nem is tudok peldat mondani mert nagyon elmaradtottak
aztan vannak a koszorus ciganyok:nem beszelnek ciganyul,nem tartanak be semmit,elmaradottak,koszosak minden ami rosz lehet bennuk megvan es legtobbszor ok alapjan vagyunk megitelve
igen hazasodnak mas fajtakkal a ciganyok de nem jellemzo vagy ha igen akkor az mindig ki van nezve a csaladbol.ugyanugy mint ha magyarral hazasodik egy cigany
nem nincs semmi felelem a fekete kutyakkal kapcsolatban sokkal inkabb a fekete macska de az nem cigany fuggo
szoval teljessen veletlen egyedi dolog ez
egyedi dolog az is hogy serto vagy nem a ciganyozas
nekem es a csaladomnak nem
ciganyok vagyunk es nem szegyeljuk sot buszkek vagyunk ra
A cigányok a magyarok ellen nagyon öszetartóak.De itt vannak ezek a tömegverekedések(100-200 fő,kapa,kasza,balta),min tudnak ennyire összeveszni,hogy akár meg is ölik egymást?
Ja ,és miért mennek a cigányok mindenhova 20-30-as csoportokban?(pl.boltba,postára)Nekem úgytünik ez főleg a telepen élő cigányokra jellemző.(azokra gondolok akiknek a legsötétebb árnyalatú a bőrük)
A telepeken élő cigányok tényleg esznek döghúst?
14:18 nak!
neharagudj hogy nem valaszoltam de ugy gondoltam olt hasonlo kerdes amire valaszoltam
es en nem pontoztalak le!ezt mibol gondolod?
szoval a kerdesedre:ahogy a magyarokban ugy a ciganyokban is sok fele ember van.mivel en magam es az en csaladom es kornyetem nem tesz effele dolgokat igy erre nem tudok okos valaszt sem adni
de a velemenyem az hogy ugyanazert kotekednek es feltunoskodnek mint mas magyar fiatalok vagy ittas emberek is,nem gondolom hogy ez cigany fuggo lenne
es hogy mi lenne az okos viselkedes ebben az esetben?fogalmam nincs talan nem figyelni rajuk akkor elobb utobb abba haggyak
megegyszer bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!