Mit tegyek, ha elkezenek kergetni az utcán?
Figyelt kérdés
A mai napon hazafele tartottam az iskolából. Sajnos nem sikerült teljesen éppségben hazaérnem, mert út közben egy velem egyidős elkezdett kergetni, fenyegetőző üzenetekkel követett, míg egyszer lehagytam, de azelőtt még párszól megtalált ütni. Én inkább futottam, mert agresszív típus vagyok, és nem nagyon szeretnék neki sérelmet okozni, mert abból még kórház is lehetne (már megjártam hasonló esetet, sajnos). Ezért inkább elkezdtem futni. Ha lekgözelebb hasonlóval találkozok, mit tegyek? Fussak megint? De az nem célszerű, hisz a mai nap is majdnem elkapott. Engedjem el indulataim? Vagy mi távő legyek? Segítsetek, kérlek! 13/F2016. júl. 6. 19:31
1/3 anonim válasza:
Nyari szunet van, szoval te nyaron iskolaba jarsz? K bro. #kamu
2/3 anonim válasza:
Nem kellene inkább a pótvizsgára tanulni az idióta kamukérdések kiírása helyett?
3/3 anonim válasza:
De milyen iskolába jársz te? Komoly a kérdés vagy nem??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!