Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már bajod a rendőrökkel?...

Volt már bajod a rendőrökkel? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Azt is írd le, hogy mit csináltak veled. (Megvertek tel.könyvvel, stb..)
2010. ápr. 14. 00:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
:)
2010. ápr. 14. 16:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Igazából párszor összefutottunk..

Régen 1 sörrel elintéztük a rendszám nélküli vezetést a faluban

szalagavató után hót részegen valaki bedobott egy sörösüveget pont egy rendőrségi furgonba meg akartak ijeszteni,hogy bevisznek mindenkit majd nyitotta ki az ajtót majd nézett csúnyán és elnevette magát majd mindenki nevetett és elküldtek a francba hagy menjünk a dolgunkra.

Többször járdán bicajoztam mivel ugye kerékpárút nincs full üres a járda megállít mondja ,hogy ugye tudom ,hogy ezt nem szabad majd papírokat kért vártuk ,hogy mondják az infót már késésben voltam nagyon közben mondta ,hogy akkor innen toljam mondták neki ,hogy semmi vaj nincs a fejemen majd szépen elengedett.(Ezzel azt érte el ,hogy a kocsik között bicajozok és nem az üres járdán ,de ha megbüntet direkt a járdán járnék.)

Volt még ugye egy zebrán áttolós eset is amikor majdnem leütött a bicajról ,de szerencsére nem volt semmi baj

Volt részegen hazafelé rám jött a pisilhetnék egy sötét helyen a bokrokhoz odaálltam dülöngélek oldalra nézek látom 3 rendőr ott áll nem tudtam mi lesz szépen elraktam a szerszámot majd odafordultam az meg könyékkel akkorát idecsapott a mellkasomra ,hogy 3 napig színes volt. Ekkor sem büntettek meg:)

Végül én jogosnak találom mindet és sokkal hatásosabbak voltak ezek mintha megbüntetne...

Mindenesetre nincs előítéletem a rendőrökkel szemben tisztelem őket és nem félek tőlük mert amúgy segítőkészek ,ha odamész megkérdezni valamit elmondják ,ha tudják.

2011. dec. 9. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!