Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van mostanában ilyen...

Miért van mostanában ilyen sok keresztény-muszlim vegyesházasság és kapcsolat?

Figyelt kérdés
Általában a lányok a keresztények. Provokációt és liberalizmust érzek a háttérben.
2016. jún. 27. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy ezekben a kapcsolatokban az egyik fél tényleg keresztény (és nem csak úgy csinál) a másik fél meg tényleg muszlim (és nem csak úgy csinál)?
2016. jún. 27. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

A provokacio es a liberalizmus hogy jon ide? Csak mert nekem is irta valaki egy "nagyon szepen" megfogalmazott privat uzenetben, miutan egy kerdesre valaszoltam, hogy milyen nemzetisegu a parom, illetve vallasu, persze es o is azzal kezdte, hogy de "mi provokalni akarjuk ot", meg mind idegroncsok leszunk, mert o tudja... (mert o olvasott szakirodalmat).

Ebben igazabol semmi provokacio meg liberalizmus nincsen, egyszeruen csak ma mar konnyebben megteheti az ember hogy mas orszagban tanuljon, dolgozzon stb. igy sokkal konnyebben talalkozik mindenki kulfoldiekkel, illetve mas vallasu emberekkel, akik kozott ugyan olyan esellyel talalhat valakit, aki tetszik neki mintha Magyarorszagon setalna mondjuk a Vaci utcaban. En is igy voltam. Felevig eltem Torokorszagban, ugy volt hogy haza sem jovok, igy ertelemszeruen nem kajtattam ott mindenaron a nem letezo magyar ferfipopulacio utan. De en akkor mar majdnem muszlim voltam - szoval nem tudom, hogy ez szamit-e.

2016. jún. 27. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Az egzotikum miatt a keresztény részről, és az iszlám terjesztéséért a muszlim részről. Mert az így született gyerekek automatikusan muszlimok lesznek, és a családban is az apa szava lesz a döntő. Ez egy iszlám család lesz, csak az anya keresztény.
2016. jún. 27. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Ilyenek csak a papíron keresztények. Igaziból olyan balliberális fajták.
2016. jún. 27. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
A 3. válaszoló szavaiból az derül ki, hogy feltételezi, a férfi muszlim. Kérdezném, hogy ha a nő az, akkor is iszlám család lesz?
2016. jún. 27. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó, muszlima nem házasodhat még más könyves vallásból valóval sem (ha így értetted, nem vagyok biztos benne, bocsánat:)). Kizárólag muszlim férfival, mert máskülönben nem tudná továbbvinni a gyermeke a vallást.
2016. jún. 27. 21:24
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
6%
Nem értem, hogy két különböző kultúrájú ember kapcsolata miért lenne provokáció lol. Nem mindenki azért házasodik, hogy te felk-rd magad.
2016. jún. 28. 09:09
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 igen, így értettem. És ez ilyen írott szabály, benne van a Koránban, stb? vagy csak olyan szokásjog féle?
2016. jún. 28. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:

7-essel értek egyet.

Ki nem szrja le? Ha elfogadják és szeretik egymást ,kit érdekel??

2016. jún. 30. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!