Miért van mostanában ilyen sok keresztény-muszlim vegyesházasság és kapcsolat?
A provokacio es a liberalizmus hogy jon ide? Csak mert nekem is irta valaki egy "nagyon szepen" megfogalmazott privat uzenetben, miutan egy kerdesre valaszoltam, hogy milyen nemzetisegu a parom, illetve vallasu, persze es o is azzal kezdte, hogy de "mi provokalni akarjuk ot", meg mind idegroncsok leszunk, mert o tudja... (mert o olvasott szakirodalmat).
Ebben igazabol semmi provokacio meg liberalizmus nincsen, egyszeruen csak ma mar konnyebben megteheti az ember hogy mas orszagban tanuljon, dolgozzon stb. igy sokkal konnyebben talalkozik mindenki kulfoldiekkel, illetve mas vallasu emberekkel, akik kozott ugyan olyan esellyel talalhat valakit, aki tetszik neki mintha Magyarorszagon setalna mondjuk a Vaci utcaban. En is igy voltam. Felevig eltem Torokorszagban, ugy volt hogy haza sem jovok, igy ertelemszeruen nem kajtattam ott mindenaron a nem letezo magyar ferfipopulacio utan. De en akkor mar majdnem muszlim voltam - szoval nem tudom, hogy ez szamit-e.
7-essel értek egyet.
Ki nem szrja le? Ha elfogadják és szeretik egymást ,kit érdekel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!