Sok falusi ember miért gondolja azt, hogy aki városban él az automatikusan panel lakó?
Talán azért mert a legtöbb falun élő főleg az idősebbek csak a Tv.-be látta Budapestet.
Megnyugtatom őket hogy sokkal több itt sincs de a kelkáposztaszag az töményen érződik a folyosón. A csoszogás is jól hallatszik mikor takarítanak feletted.
Végezetül én kertes házban lakom,fák s virágok között de 20 perc busszal és bent vagyok a belvárosban. Ez nekem így igen jó. Víz,gáz,csatorna,kábel-tv,internet bekötve telefon a kezem alatt. Nem hiányzik a tőlem 2 méterre lévő szomszéd ajtaja mint a tömmblakásoknál van.
Acélszív: manapság egy tanyám simán van áram,kábel tv, internet,víz,csatorna,gáz,v.egyéb fűtés.
Sár is, de madárdal,meg háborítatlan természet is.
9-es vagyok!
Sajnálom, hogy akik/akik 0-ra pontoztak, egy szikrányi humorérzékük sincs.
Itt lakom az ország egyik legeldugottabb sarkában, a második emeleti garzonban ücsörgök, odakint esik az eső.
Itt is van kelkáposzta szag a folyosókon, és az oda kiszellőztetett WC-szag is, ugyanúgy mint Pesten, amire annyira felvágtok!
De ha lemegyek az utcára, és a következő házban már akár a trágya-szagot is érezhetem, ha jól időzítek, nektek viszont még ez sincs!!! Nem tudom mire vágtok fel annyira!
És még képes vagy Kedves Kérdező a "Kultura és Közösség" kategóriába felrakni ezt az elmaradott, múlt századi (vagy még korábbi) nézeteket valló kérdésedet?
Emeld fel a fenekedet és vedd a fáradságot, hogy lejössz ide a tanyára, és nézz körbe: Ismerd meg hazádat! mozgalom keretében.
Azért sajnálom néha, hogy a kérdéseket nem lehet pontozni!
Esetenként találkozni sajnos olyanokkal, amelyekről már messziről behatárolható a kérdező IQ nagysága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!