Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sok falusi ember miért gondolj...

Sok falusi ember miért gondolja azt, hogy aki városban él az automatikusan panel lakó?

Figyelt kérdés
Tehát aki városi az csak lakásban élhet, ott nincs egy darab kertes ház sem, sőt a fű se nő csak beton van.Hozzáteszem, fiatalok is így gondolkoznak.

2016. jún. 13. 08:11
1 2
 11/17 homo ludensz ***** válasza:

Talán azért mert a legtöbb falun élő főleg az idősebbek csak a Tv.-be látta Budapestet.

Megnyugtatom őket hogy sokkal több itt sincs de a kelkáposztaszag az töményen érződik a folyosón. A csoszogás is jól hallatszik mikor takarítanak feletted.

Végezetül én kertes házban lakom,fák s virágok között de 20 perc busszal és bent vagyok a belvárosban. Ez nekem így igen jó. Víz,gáz,csatorna,kábel-tv,internet bekötve telefon a kezem alatt. Nem hiányzik a tőlem 2 méterre lévő szomszéd ajtaja mint a tömmblakásoknál van.

2016. jún. 13. 10:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Acélszív: manapság egy tanyám simán van áram,kábel tv, internet,víz,csatorna,gáz,v.egyéb fűtés.

Sár is, de madárdal,meg háborítatlan természet is.

2016. jún. 13. 10:23
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 minek van ott a tanya ha nem haborgatja a természetet, azt hitem pont azért mennek oda, hogy kegmuveljék, hasznosítsák azt és nem természeti népek vagyunk, megy a traktor és ha arra futja a műtrágya.. Reggel 5-től este 10-ig traktor felvonulas van minden úton amiről nyílik dűlő. Ez aztán a háborítatlansag.
2016. jún. 13. 10:40
 14/17 anonim ***** válasza:
55%

9-es vagyok!

Sajnálom, hogy akik/akik 0-ra pontoztak, egy szikrányi humorérzékük sincs.

Itt lakom az ország egyik legeldugottabb sarkában, a második emeleti garzonban ücsörgök, odakint esik az eső.

Itt is van kelkáposzta szag a folyosókon, és az oda kiszellőztetett WC-szag is, ugyanúgy mint Pesten, amire annyira felvágtok!

De ha lemegyek az utcára, és a következő házban már akár a trágya-szagot is érezhetem, ha jól időzítek, nektek viszont még ez sincs!!! Nem tudom mire vágtok fel annyira!

És még képes vagy Kedves Kérdező a "Kultura és Közösség" kategóriába felrakni ezt az elmaradott, múlt századi (vagy még korábbi) nézeteket valló kérdésedet?

Emeld fel a fenekedet és vedd a fáradságot, hogy lejössz ide a tanyára, és nézz körbe: Ismerd meg hazádat! mozgalom keretében.

2016. jún. 13. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
14 lehet, h ez csak neked volt poén, bár én nem pontoztalak le, de a vicc részét én sem értem.
2016. jún. 13. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez is csak egy általánosítás, mint hogy a falusiak traktorral mennek a kocsmába és bicskával eszik a fagyit. Szerencsére a legtöbben tudják hogy nem így van, Budapest nem csak a Pesti belvárosból áll.
2016. jún. 13. 12:13
 17/17 anonim ***** válasza:
60%

Azért sajnálom néha, hogy a kérdéseket nem lehet pontozni!

Esetenként találkozni sajnos olyanokkal, amelyekről már messziről behatárolható a kérdező IQ nagysága.

2016. jún. 13. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!