Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Divatcégek hogy választják...

Divatcégek hogy választják ki, hogy ki blogoljon az oldalukon? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nagyon sok honlapnak van blog része (olyannak, aminek a blog nem az alapvető funkciója), például a Gardrobcsere.hu-nak, a Pinkpandának. Ezen a két oldalon például névtelenül írja valaki a cikkeket (vagy legalábbis nincs promózva, hogy ilyen meg olyan híres blogger vendégposztja lenne). Tudja valaki, hogy kik ezek a tartalomgyártók, akik ezeknek az oldalaknak dolgoznak? Vagy hogy honnan, hogyan választják ki őket?

2016. jún. 11. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs feltüntetve a szerző, akkor nem is lényeges. Megírja valaki a szerkesztőségből, akire éppen ráosztják, vagy megíratják egy külsős diákkal aprópénzért. Ha profi szabadúszó írná, ne félj, annak ott virítana a neve, sőt, még a cikkekben is megreklámozná magát :)
2016. jún. 12. 00:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Na épp ez az, h én nem vagyok profi szabadúszó, és szívesen írnék ilyeneket aprópénzért! :D Csak nem tudom hogy lehet bekerülni a körbe :D
2016. jún. 12. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs ennek szokásos menetrendje, ahogy az élet hozza. :) Általában a személyes ismeretség sokat számít.

El kell járni minden szakmai rendezvényre, ahova az ilyen újságírók és honlapkészítők eljárnak és össze kell haverkodni velük. Ha már ismerős vagy nekik, akkor már elő lehet hozakodni azzal is, hogy te mivel foglalkozol, és amikor már ezt is tudják, akkor felajánlhatod, hogy szívesen bedolgoznál nekik.

2016. jún. 12. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!