Kpopperek! Ti mit gondoltok erről a bts lázról?
Hu, ez a magyar kpopper felhozatal de gyatra. :)
Azért híresek, mert tehetségesek, eredetiek, szókimondók.
A szövegeket ők írják, a dalokat is, Suga producerként tevékenykedik, Rap Monsterék nem átlag kpop rapperek, a három táncos kiemelkedő, egyszerűen egyik fiú sem hétköznapi.
Nem kell rosszindulatúan reagálni, mert nem a te kedvenced a leghíresebb. A SuJu, BIGBANG, SHINee még mindig tarol. Viszont jön az új generáció. :)
Én nagyon szeretem a BTS-t is de nem ők a kedvenc bandám. Nekem pl. a kedvenc bandám a Bigbang és még mindig ők a legnépszerűbb Kpop boyband, megérdemelten. (Persze nem azért a kedvenc bandám mert a legnépszerűbb,az első banda amit megismertem és nem is találtam náluk azóta sem jobbat!)
Egyébként a 2. legnépszerűbb fiúbanda elvileg az EXO és a SUJU meg a Shinee még mindig tarol! (Egyébként azt én nem mondanám hogy a Shinee már kezd kiöregedni, biztos hogy még van jó pár évük! Taemin még csak 22 éves és a legidősebb tag is "csak" 26!)
Shukami veled még veszekednék az EXO-ról de most hagyjuk, nem ez a téma.
Most épp a BTS lett ilyen népszerű....legközelebb majd egy másik banda lesz!
Egyébként szerintem azért az igazi "Kpoppereknek" (a Kpop fan kifejezést jobban szeretem) nem a BTS a kedvence mert náluk azért jobb bandák is vannak....de ez az én véleményem.
Én imádom a BTS-t. Szerintem nagyon-nagyon jó számaik vannak, helyesek, aranyosak, és ahhhh😍 Jungkook és V a biasom.
Másik nagy kedvencem a Bigbang. Őket sosem felejtem el. Általuk ismerhettem meg a k-popot,még 2 éve😃 Biasom Daesung és T.O.P 😍😍😍
Csak ezt a két bandát hallgatom, és többet nem is akarok😃
15/L
Szerintem azért ez túlzás hogy : "igazi "Kpoppereknek" (a Kpop fan kifejezést jobban szeretem) nem a BTS a kedvence mert náluk azért jobb bandák is vannak"
Miért ne lenne igazi kpop fan valaki azért mert a BTS a kedvence? Ez elég fuck logic...
Úgy értettem hogy pl. valakinek aki nagyon sok bandát ismer (és valószínűleg nem a BTS-t ismerte meg legelőször) nem hinném hogy a BTS a kedvence. De persze igazad lehet, talán a BTS ragadta meg és kész, ettől még lehet igazi Kpopper....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!