Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért mindig arabokat bérelnek...

Miért mindig arabokat bérelnek fel merényletekre miért nem helybelieket europaiakat?

Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 09:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem bérlik őket, maguktól ilyen sötétek !
2016. jún. 5. 09:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát azért ezeket meg szoktak szervezni.csak ezt nem értem hogy miért nem európaiakat keresnek ehhez nincs ennyi eszük?
2016. jún. 5. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Mert az arabok vallási fanatizmusból csinálják, nem külön pénzért...
2016. jún. 5. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

Vannak közöttük fehérek is, nem is kevesen.

Áttértek a muzulmán hitre, és fanatikusabbak, mint az eredeti mohamedánok.

Sok francia, belga, brit, és még a jóég tudja, milyen nemzetiségű férfit és nőt térítettek meg, és nem kell "felbérelni" őket; ingyen és bérmentve robbantanak, vagy segítik, bújtatják a merénylőket.

Sajnos.

2016. jún. 5. 11:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Eddig még akiknek a fotójat mutogatták a tvben mind arab kinézetűek voltak. Az egy dolog hogy már brit állampolgár stb. De gondolok itt arra hogy oké pénzt azt mondjatok nem kapnak, de s megszervezes egy csomo penz. Mig ha pl csak példa hogy valahogy illusztaljam mire gondolok:

1 es metro kornyeke tele van rendorrel stb maszkalnak stb. A rengeteg feher nem tunik fel nem foglalkoznak veluk mindenki jön megy akar robbanoszerrel a hatizsakjaban is mehet. De ha egy arab van azt igazoltatjak jobban felfigyelnek ra igy csak fondorlatos modon tudnanak robbantgatni pl szecshenyi fürdő bajza ui állomáson siman tudna robbantani egy magyar. Raadasul rengeteg az öngyilkos a hibbsnt agyu aki lehet már előtte egy full pias wellness hetvégeért megcsinalna hisz ugyis meghal.

2016. jún. 5. 15:55
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, akikről én beszélek, azok eredetileg sem voltak arabok. Legtöbbször keresztény családból származó európaiakról, általában büntetett előéletú vagy az életüket kilátástalannak tartó franciákról, belgákról stb. van szó.

Lehet, hogy a magyar média nem beszél ezekről, de ahol én élek, ott mindig kiemelik az ilyesmit.

Azért írtam, hogy elég sokan vannak.

Nem Mohamed vagy Ibrahim, hanem Michel és André és Martin.

Valamiért megbolondulnak, és fanatikusabbak lesznek a fanatikusoknál is.

Könnyű prédák.

2016. jún. 5. 16:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ez elég furva főleg hogy ingyen. Így belegondolva M.on is sok a kilátástalan sorsu ember. Így simán előfordulhat hogy robbantanak majd. Én mindig parázom ha a Szecskába megyek nem e az lesz a célpont meg a kisföldalatti.
2016. jún. 5. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os aki eredetileg nem volt arab az soha nem is lesz arab, kivel az arab az egy nép, de képzeld el, hogy az arabok között egyébként vannak keresztények is, sőt kék szeműek is...
2016. jún. 8. 17:14
 9/9 Sorryimswag válasza:
Ezt ugye te is tudod hogy hatalmas baromság?Az iszlám vallásban az egyik legnagyobb bűn öngyilkosnak lenni mivel ha isten életet adott neked akkor az nem véletlen.Ne gondold azt hogy azok akik ezeket elkövetik vallásos emberek.
2016. júl. 2. 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!