Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az alexandra.hu-n lehet...

Az alexandra.hu-n lehet üzletbe kiszállíttatni könyvet?

Figyelt kérdés
Csak mert neten még nem akarok a rendelés menüpontra menni. Nem tudom, hogy fel fogja-e ajánlani a bolti átvételt vagy egyből hozza a postás... :D
2010. ápr. 11. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha megrendeled, mert akkor 3-5 munkanapon belül ott a könyv a kezedben.

Volt, hogy bementem a könyvesboltba, kerestem egy könyvet, mondták, hogy szokott lenni,csak most elfogyott, de megrendelik nekem. Mivel csak kéthetente adnak le rendelést (összegyűjtik a kétheti rendelni való könyveket) s nekem sürgős volt, így neten rendeltem, s az ünnepek ellenére már másnap a kezemben volt a könyv.

Ha a boltban szeretnéd átvenni, akkor a boltban kérd meg, hogy rendeljenek neked, akkor annyit fogsz fizetni, mint a bolti ár, s nem kell postaköltséget fizetned.

Attól függ, mennyire sürgős.

2010. ápr. 11. 12:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Hmm, de a 15% kedvezmény csak neten van, ugye? Boltban az nincs.
2010. ápr. 11. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!