Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarorszagon mi a helyzet a...

Magyarorszagon mi a helyzet a ciganyokkal? Jol viselkednek?

Figyelt kérdés

lehet hogy azt gondoljak most h rasszista vagyok de csak olvassatok tovabb es meglatjatok.

romaniaban elek. a mi telepulesunkon nagyon sok cigany van sjanos. romanul beszelnek, es nagyon rosszak. lopnak. minden nap felmennek a banyaba es lopnanak valamit ha nem oriznek.

a gyerekek nem tudnak hazajonni sulibol, mert felnek.

a rendorok sem avatkoznak nagyon kozbe, mert felnek hogy megverik. itt tobb szazan laknak.

a kutyam is beteg volt egyszer es szerintem valami mergezettet dobhattak at neki a falon, mert addig soha semmi baja nem volt.

ja es orditoznak. nagyon. a zene is bog a szomszedban.

2010. ápr. 10. 23:20
1 2
 11/16 anonim válasza:
64%
Az ember színe fehér...
2010. ápr. 11. 00:19
 12/16 anonim válasza:
100%

Szerintem itt Magyarországon mindenhol egyformák.Persze vannak olyanok akik képesek tisztességesen élni és nem minden nap belekötni valakibe.

Kb. 2-3 hete egyik barátnőmnek csak azért beszóltak mert terhes.Most erre mit mondjak?Ráadásul észrevettem hogy ahogy jön a nyár a jóidő egyre jobban jönnek ki az utcára.Múltkor is lementem barátnőmmel sétálni és rögtön egy 6éves kis cigány lány jött kéregetni,de volt rosszabb is tavaly például oda jött 3-4 kis cigány gyerek 5-7 évesig és már cigit kértek meg pénzt.Persze nem adtam nekik rögtön fenyegetőztek.Na az ilyenektől vagyok rosszul.

2010. ápr. 11. 00:27
 13/16 anonim válasza:
Én azt mondom,hogy a legtöbb ilyen. De vannak kivételek. Ukrajnából irok,és itt is nagyon sokan vannak. az én falumban 2 "táboruk" van. az egyik oylan aminek te elmondtad,a másik nem. én sajna azok közvetlen közelében élek,akik oylanok mint amilyennek te is elmondtad őket, de a sulimba azok járnak akik normálisak. És nagyon aranyosak is tudnak lenni. Nem is gondolnád,hogy mennyire mások azok,akik cigány létükre is dolgoznak,vetnek,aratnak,munkahelyük van és pénzt keresnek, nem pedig csak lopnak és fenyegetőznek. Az a baj,hogy azokat,akik normálisak is nehéz kiszűrni első ránézésre, és a "norma " cigányok,akik saját kezükkel keresik a kenyerüket,azok a fehér emberektől félnek,mert a szemükben ők is ugyanolyanok !! Szemét a világ,de a cigányok 95% a világ alja népe,és ez nem vitás.
2010. ápr. 11. 00:43
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
nem rossz emberek, de teljesen más az értékrendjük pl plazma tv a házban, de nincs bevezetve a víz, csatorna... Egyszerűen nem illenek bele a mi kulturánkba, sajnos ez van. Tisztelet a kivétlnek. Jah, és tapasztalatból beszélek, mert szoc.munkás vagyok.
2010. ápr. 11. 11:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont ez a helyzet,a 90%-uk képtelen viselkedni.
2010. ápr. 11. 13:54
 16/16 A kérdező kommentje:
ja, de azt meg nem is mondtam, hogy ingyenelok. lopjak az aramot is. minden evben levagjak az aramot, es megis visszakotik. es azokkal akik rendesen tudnak viselkedni semmi bajom csak az ilyenekkel.
2010. ápr. 14. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!