Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a barátnőmnél alszom akkor...

Ha a barátnőmnél alszom akkor hogy köszönjek el? Fontos

Figyelt kérdés
Úgyértem a szüleitől, mint pl: köszönöm a vendéglátást vagy mit mondjak? :)

2016. máj. 29. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

igen, a köszönöm a vendéglátást teljesen jó.

és ha többször is mész akkor illik vinned valamilyen üditőt vagy nasit . és ha tényleg többször mész akkor megkérdezheted az anyukáját hogy kell -e segíteni a főzésben vagy kaja után elmosogatsz magad után. ezek apróságok,de hidd el,hogy kellenek. nem szabad visszaélni a helyzettel.

nekem volt egy barátnőm aki anno nyaranta több hetet is itt töltött nálunk. egy idő után a szüleimet zavarta, mert hogy nem segített semmiben csak szétpakolt meg gyártotta a mosatlanokat, megette a kaját nem hozott semmit helyette. és a szüleim egy idő után mondták nekem,hogy ne hívjam többet .

bár ez szélsőséges eset, de tanulságos.

2016. máj. 29. 08:51
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Köszönöm ezt a fantasztikus éjszakát. Az önök leendő veje irigylésre méltó.

Pedig pozitívat írtam...

2016. máj. 29. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A köszönöm a vendéglátást teljesen jó.
2016. máj. 29. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Megköszönheted illedelmesen, egy csokor vírágot is vihetsz legközelebb. Csak azt ne hogy elmosogatsz , azt fel ne ajánld .Egyenes út a papucsság delé.
2016. máj. 29. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Viszlát papa! Viszlát mama!
2016. máj. 29. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:

1# vagyok. ne haragudj , azt hittem két lányról van szó.

most látom ,hogy nem barátnők vagytok,hanem barát-barátnő.

így már kicsit másabb a helyzet.

ettől függetlenül igaz,hogyha sok időt leszel náluk akkor ajánld fel a segítséged.de ha néha-néha ott alszol akkor nem kell

2016. máj. 29. 11:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ;) Barátnők vagyunk :D
2016. máj. 29. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!