Péntek este van és megint itthon vagyok! Van még vki igy ezzel?
:D:D Najó:Dimádok beleugrani az ismeretlenbe,otthagyni a biztosat egy bizonytalanért:D
Jajjj...mondjuk énis tanácsot "osztogatni"járok fel:DNem ismerkedni:)Főleg egy anoním oldalon:D
Pont erről beszélek... :D Azért, mert odaírom, hogy 20/f, lehet hogy, 60/f vagyok :D Sose tudni...
Nálam annyi a külömbség, hogy szívesen ismerkedek, de hogy legyen belőle valami, annak az esély 0.0000000000000000000001%
Juhű, én is itthon döglök, mint szoktam, és én se megyek soha sehova, no alkohol, no cigi meg ilyenek :D Alapítsunk klubot :D
És hogy mit csinálj? Alkoss :D Én legalábbis azt próbálom, most egy novellácskán töröm magam :D
18/F
22:42
Pedig akár hiszed, akár nem, a túloldalon is sima egyszerű halandó emberek ülnek, olyanok, mint te (: Ugyanazok, akik az utcán meg a boltban mászkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!