Mit gondolsz a David Lane-féle 88 alapszabályról? Mi a véleményed róla?
Én? A 88 alapszabály? David Lane? Vagy mi?
[Amúgy megsúgom: nem náci egyik sem. ;)]
Először is majd belevakultam az olvasásába. Másodszor vannak benne érdekes és jó dolgok, de jópár ponttal nem értek egyet. Ja, és túl egoista és individualista vagyok ahhoz, hogy bárki megmondja, hogy hogy éljek. (Természetesen, addig amíg az életstílusommal nem ártok másnak.)
Egy érdekes részről viszont megkérdezném a véleményed: 'A beteg vagy halódó népeknél, kultúráknál vagy fajoknál a tartalmat a külsõségek helyettesítik.' Ebben a mondatban sajnos a saját hazánkat véltem felfedezni. Mit gondolsz erről? Magyarország valóban halódó nép vagy ez a megállapítás nem igaz?
Hát megnéztem a weblapot, meg a 88(!) pontot és egyetértek az első hozzászólóval. Pl: "Biztosítanunk kell a fehér faj fenmaradását a fehér gyermekek jövõje érdekében" "32. A faji keveredés, a korcsosodás az árja faj fönnmaradásának a legnagyobb veszélye volt, és ma is az."
Ez azért eléggé rasszista szöveg. A weblapról nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!