Meghallod, hogy az új szomszédnak xy a foglalkozása, és (annak ellenére, hogy elég fiatal) arra gondolsz, hogy biztos okos, értelmes és művelt ember lehet. Mi ez a foglalkozás?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 18:53
2/15 A kérdező kommentje:
Pont tegnap ismertem meg egy orvost, és, hát, nem valami agytröszt... A munkájához igen, ahhoz ért, de a mindennapokban bizony van jó néhány tudásbeli hiányossága...például a kedvenc hibámat is nem egyszer elvétette. (vettem a boltba..., voltam a boltba...)
Tehát ez ültetett bogarat a fülembe, hogy kiírjam a kérdést. Köszönöm a választ, várom még a véleményeket :)
2010. ápr. 9. 19:03
4/15 anonim válasza:
történész, ügyvéd, tanár, könyvtáros, levéltáros, orvos,
6/15 anonim válasza:
Programozó, Gépi kód programozó....esetleg atom fizikus, abszolút matematikus (na jó ez utóbbiból arra gondolok, hogy nyomott fejű :P XD)
10/15 anonim válasza:
Könyvtáros nem lehet, én még (általad példaként jelzett területen) műveletlent nem láttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!