Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Nők okolhatók minden problém...

A Nők okolhatók minden problémáért vagy a pasik?

Figyelt kérdés
Amúgy már nem azért de Éva szakitott a tiltott gyümölcsből tehát ő volt az aki bünbe vitte a pasit,tehát minden rossz a Nőktöl ered! Ha Ádám meg nem evett volna a gyümölcsből akkor is a Nő okolta volna a pasit mert nem teljesült amit ő eltervezett,tehát már ősidők óta megy a balhé a Nők miatt..
2016. máj. 15. 11:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

"A Nők okolhatók minden problémáért vagy a pasik?"

Tényleg minden bántó szándék nélkül mondom, de ennél már a nagycsoportos unokaöcsém is bölcsebben és árnyaltabban látja a felnőttek világát a maga 6 éves élettapasztalatával és megfigyelőképességével. :-)

2016. máj. 15. 19:33
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor felteszem másként: Milyen válaszokat vársz? Megerősítést? Vagy csak dühöngeni szeretnél?

Mert ez esetben: a nők a világ legnlcskosabb teremtményei, megyek is elásni magamat, amiért méhhel születtem!

2016. máj. 15. 19:47
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

*legmocskosabb

Látod, a nők még írni sem tudnak! :D

2016. máj. 15. 19:49
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy már nem azért de Éva szakitott a tiltott gyümölcsből tehát ő volt az aki bünbe vitte a pasit,tehát minden rossz a Nőktöl ered! Ha Ádám meg nem evett volna a gyümölcsből akkor is a Nő okolta volna a pasit mert nem teljesült amit ő eltervezett,tehát már ősidők óta megy a balhé a Nők miatt.."

Tegyük félre, hogy ateista vagyok. Én a Biblia olvasásakor nem láttam azt a jelenetet, ahol Éve tüzes vassal kényszeríti Ádámot. Ha én azt súgom a füledbe, hogy gyilkold meg XY-t, és te megteszed, ki a gyilkos? Esetleg engem megvádolnak felbujtással, de téged fognak gyilkossággal. A Bibliában mind a ketten beleharapnak az almába, mindegy melyik kezdi, mert a Biblia nem az oviban játszódik, hogy "de Danika azt mondta".

Olvastad a Dorian Grey arcképét? Abban ott van Lord Henry, aki csupa csúnya dologra csábítja az embereket. Dorian pár éve ismeri, és rögtön megfertőzi az elméjét. Basil, a festő karaktere 10 éve ismeri mégse lesz egy idióta. Szerinted ki a befolyásolható a történetben? Persze Lord Henry is negatív figura, de Basilt nem akarja már meggyőzni, mert tudja, hogy nem fog sikerülni. Szerintem ebből tökéletesen meg lehet érteni.

Amúgy a Bibliában nem hiszek, de nyilván te igen. Ha már itt tartunk, Isten mi a francnak tesz oda egy fát, és még hívja is fel rá a figyelmüket? Mint a mesefilmekben: itt egy piros gomb, de ráírjuk óriás betűkkel, hogy sose nyomd meg. Mint az Űrgolyhókban az önmegsemmisítő gomb.

A kérdésedre nem lehet válaszolni: egyik nem lehet válaszolni, mert egyik nem se rosszabb a másiknál. Mivel a férfiak hosszú ideig elnyomták a nőket, ők voltak a politikusok, ők a vallási vezetők stb., így nyilván nagyobb esélyük is volt hülyeséget csinálni. Szóval történelmi példa talán több lesz, de ez sem jelent semmit.

De nyilván nem ezt a választ várod, a felkiáltó felek és a pont-pont-pontok az írásodban jelzik a nagy érzelmi töltetet, amivel írtad.

2016. máj. 20. 18:37
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Meg az is, hogy a nőket a mondat első helyére tetted, fókuszpozícióba.
2016. máj. 20. 18:37
 36/39 anonim ***** válasza:
Mindaz, amit itt leírtam tulajdonképpen még a kígyót is felmenti, hiszen ő se kényszerítette őket.
2016. máj. 20. 18:38
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

"Maga a női társadalom tette értékessé azokat a férfiakat, akik válgotatják a partnereiket."

Ez egyszerűen nem igaz. A társadalmi dolgok nem is úgy lakulnak ki, hogy az egyik nem rábök valamire, hoyg ez lesz. Mindneki betagozódása kell hozzá.

2016. máj. 20. 18:43
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

"Nőknek még mindig akkor is könnyebb"

Kedvenc érvem. :)

2016. máj. 20. 18:44
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy van egy olyan sejtésem, hogy nem is vagy vallásos. Pont olyan vagy, mint azok a homofóbok, akik a Bibliát hozzák fel példának, de amúgy a húsvétot is elfelejtenék, ha anyuci nem hozna ajándékot.
2016. máj. 20. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!