Elhagytam vagy ellopták a pénztárcámat, mit tegyek?
Nekem az év elején több, mint 70 e forint gyedemet lopták el + az összes iratomat! - Villamoson.
Gondolhatod, akkor mit éreztem!
A fele csekkekre ment volna, a másik fele pedig "megélni".
Én itt az oldalon kaptam segítséget: áldozatsegítő szolgálathoz fordultam, de ehhez szükség volt rendőrségi feljelentésre, amit még aznap itthon megírtam és bevittem a rendőrségre.
Az áldozatsegítőhöz 3 munkanapon belül lehet fordulni azonnali pénzbeli térítésért, aztán vagy megítélik, vagy nem. Állítólag sok a csaló, aki azért tesz feljelentést, hogy ehhez a szolgálathoz fordulhasson. Ezt már utólag tudtam meg, a részletes kihallgatáson, aholis egy fél éve meghalt kisebbségi férfi személyében felfedezni véltem a tettest..... Persze nem mondtam biztosra előtte, de jót nevettünk :)
Én mindenesetre visszakaptam a pénzem (!!!!!!!!), több, mint 70 e forintot ítéltek meg, amit 1 héten belül ki is fizettek.
Csak ámultam és bámultam.
+ még írtak igazolást az áldozati státusomról, hogy az adókártya, tb kártya, személyi intézése ingyenes legyen. de ezt csak az apehnál fogadták el.
SZERINTEM MEgpróbálhatnád, de nem tudom, hogy ebben az esetben (nem konkrét kp-t loptak el) segítenek - e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!