Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elhagytam vagy ellopták a...

Elhagytam vagy ellopták a pénztárcámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma reggel Bp Népligetnél elhagytam vagy ellopták a pénztárcámat. Bankkártya és kitöltetlen bérletem volt benne. A kártyát letiltottam, viszont a bérletem 24 ezer volt. Benne volt a bkv-s számla is, erre fizetné ki a cég. A forgalmi ügyeleten megkérdeztem adtak e le pénztárcát, megnéztem az aluljáróban az összes kukát, de semmi... Volt még benne kb 10.000 Ft. Van valami ötletetek mit tudnék még csinálni? Vagy van esélyem arra, hogy még meglesz?
2010. ápr. 9. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Szinte semmi esély,nagyon sajnálom ami veled történt. Én meg csalás áldozata lettem két éve, 90 ezer forint tanulópénz lett a jutalmam. Azt mondtam életem legnagyobb baklövését követtem el akkor. Beszélj a főnököddel, hátha sikerül egy másik kitöltetlen papírt szerezned, az a 10.ezer forint is sok pénz, de a bérlet ára még annál is több.
2010. ápr. 9. 08:51
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Hát ez nagyon gáz, de sajna semmi esélyed nincs.:-(
2010. ápr. 9. 08:57
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
ebből max az igazolványaid lesznek meg...
2010. ápr. 9. 08:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esélyed. A BKV-nál megpróbálhatsz számlamásolatot kérni, úgy tudom, ezt kötelesek adni, a cégnek pedig el kell fogadni, de kérdezd meg a könyvelőt, ő jobban tudja.
2010. ápr. 9. 08:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérj a számláról hiteles másolatot és akkor legalább a bérlet ára visszajön.
2010. ápr. 9. 08:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek: a cég nem a kitöltetlen papírra fizet, hanem a számlára. Nem az a probléma, hogy nem hiszik el, hogy a kérdező megvette a bérletet, hanem hogy számlával kell igazolni minden kiadást, különben az APEH jól megbünteti őket, sokkal többre, mint 24 ezer Ft-ra (pár százezer vagy milliós nagyságrend).
2010. ápr. 9. 09:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Sajnos ha a számláról még kérek is másolatot a bkv-tól a lejárt bérletet kötelező a számla mögé tűzni. Még legjobb szándéka ellenére se tudná így kifizetni, hogy tudja, nem lesz később lejárt bérlet mögé.:(
2010. ápr. 9. 09:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Szerencsére az igazolványaim nem voltak benne.
2010. ápr. 9. 09:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Oh:(

Nekem egyszer Nyíregyházán veszett el a táskám, pénz, érétkes könyvek, stb. Pár nap múlva egy fiatalember visszahozta, elutazott Miskolcig. Még a kiszáradt péksütemény is benne volt. De ez sajnos ritka eset:/

2010. ápr. 9. 09:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Az tényleg szerencse! :) Nekem a céges számlán kívül és a nevemen kívül (kártyákon) más azonosítót nem talál benne.
2010. ápr. 9. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!