Miért probléma egy lukas ing?
Figyelt kérdés
Agglegény vagyok. Van egy kedvenc ingem, aminek az ujján van egy pici luk. Nem szeretek varrni, és semmi gondom nincs ezzel a lukkal. Mégis bárhova megyek, valaki mindig szóvá teszi. Bezzeg akinek nem lukas az inge, csak izzadtságszagú, az nem számít, azt nem teszik szóvá. Én minden reggel zuhanyzom, és mindennap tiszta inget veszek fel. Akkor miért az én ingem a probléma?2016. máj. 10. 10:19
1/8 anonim válasza:
Mert fura.
Én sem szeretek varrni, de megvarrnám.
Ez is egy fajta igénytelenség. Nem csak a nem zuhanyozás.
Lenne lehetőséged megjavítani, de nem teszed.
Egyébként biztosan nem rosszból szólnak, hogy lyukas. De valószínűleg én is szólnék (ha nem egy idegenről van szó, hanem közeli ismerősről) mert azt gondolnám, hogy nem vetted észre.
2/8 anonim válasza:
Mert 1 perces meló és aki arra is lusta, az igénytelen.
Nem ezért szólnak, csak azért hogy segítsenek, hátha nem vetted észre.
4/8 anonim válasza:
Jézusom, ez komoly kérdés? :D
Sose értettem azokat, akiknek lenne pénze új ruhára és/vagy meg is tudná varrni a régi lyukasat, de csak azért is úgy hordja :D
5/8 anonim válasza:
Miként a kismadár megnő és nagy madár lesz, akként a kisluk is megnő és nagy luk lesz.
Példabeszédek könyve 2016.05.10.
6/8 anonim válasza:
Mert igencsak igénytelen hatást kelt. Ha zavar, hogy megszólnak, kb. másfél perc befoltozni, nem hiszem el, hogy erre nincs kapacitásod (nem szeretsz varrni, nabumm, ebbe azért nem halsz bele) és máris probláma megoldva.
7/8 anonim válasza:
Szerintem is azért szólnak, mert azt hiszik, nem vetted észre, hiszen ha tudnál a problémáról, megcsinálnád.
8/8 anonim válasza:
Az emberek nem kis része rongyos ruhában jár-kel az utcán, és ezt divatnak hívják. Talán ha nem pici luk lenne rajta, hanem bazinagy, lehetőleg kirojtozva, Te is divatos lennél, nem igénytelen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!