Mi lesz ma 19:26-kor a TV-ben?
Figyelt kérdés
Nézzétek meg az index.hu fejlécét! Mi lesz 19:26-kor az RTL Klub, m1, tv2, Viasat3, Viasat6, VIVA, Film+, CoolTV, AXN és MTV műsorán egyszerre?2010. ápr. 8. 02:36
63/73 anonim válasza:
olyan a reklám mint egy kampánybeszéd
64/73 anonim válasza:
A DJUICE kiválik a pannontól és helyette lesz 40Ft helyett 29Ft-os percdíj, egymással akár 0ft-ért lehet beszélni, olcsóbban jegyeket, ruhákat venni... 20-an vannak benne akik csinálják :D
65/73 anonim válasza:
a felénél felálltam a TV elől, nem is értettem miről beszél, éreztem hogy valami szánalmas reklám lesz..ez aztán tényleg megváltoztatott mindent gecc!
66/73 anonim válasza:
De fárasztó ez a reklám. Sok a szöveg... Bár az ötlet szimpi.
Viszont ezt a trükköt nem először csinálják, annak idején az egész Djuice így volt reklámozva, hogy senkinek fingja nem volt róla, hogy mi az. Most ugyan azt csinálták, csak más formában.
67/73 A kérdező kommentje:
Kiválik a Pannonból a djuice! :)
2010. ápr. 8. 19:31
69/73 anonim válasza:
Nekem tetszett a reklám. :) Mindjárt utána is nézek milyen előfizetések vannak.
70/73 anonim válasza:
Hú basszus annyira izgultam,mennem is kellett gyorsan pisikélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!