Mi lesz ma 19:26-kor a TV-ben?
Figyelt kérdés
Nézzétek meg az index.hu fejlécét! Mi lesz 19:26-kor az RTL Klub, m1, tv2, Viasat3, Viasat6, VIVA, Film+, CoolTV, AXN és MTV műsorán egyszerre?2010. ápr. 8. 02:36
31/73 anonim válasza:
Na gyerekek tippeljünk, és aki eltalálja az a nap nyerője. Utolsó voltam!:)
32/73 anonim válasza:
Én tudom mi lesz!!!
De nem mondom meg senkinek mert aki megtudja azt mind meg kell ölnöm és mivel elég sok olvasója van az oldalnak és én sem vagyok egy Hasfelmetsző, így inkább kussolok...
33/73 anonim válasza:
nem tudod te sem..amugy én kiváncsi vagyok mi lesz, bár tuti valami lényegtelen hülyeség lesz:D csak jó a rekláma..."minden megváltozik". Szerintem is amúgy annyi lesz hogy a TVk átállnak valami másfajta sugárzásra..
34/73 anonim válasza:
Atomvillanás:) aztán mosolyoghatunk:D
35/73 anonim válasza:
Shuper sop sorsolás
én kaptam róla hirlevelet
38/73 anonim válasza:
jaj nem kellett volna megmondani:( Ch!
39/73 anonim válasza:
Az mindenesetre sokat mond, hogy a Hír TV, Echo Tv nincs benne a felsorolásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!