Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A feketepiacon tényleg bárki...

A feketepiacon tényleg bárki hozzájuthat éles fegyverhez?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor hogyan?

(Csak érdekel.)

2010. ápr. 7. 21:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

bármilyen fegyverhez hozzá juthatsz,

pl: USA is az összes fegyverét otthagyta Vietnamba és Yemenbe, meg mindenhol, és ott hipp hopp felszívódtak a puskák/lőszerek.

Amúgy sztem ugyan onnan szerezhetsz ilyet, ahonnan füvet is. csak ezt nem árulják, hanem kérésre hoznak párat.

2010. ápr. 7. 22:07
 2/12 A kérdező kommentje:

Füvet általában hülyegyerekek árulják, legalábbis tudtommal.

Nem hiszem, hogy ilyenektől be lehetne szerezni valami komolyabbat is.

2010. ápr. 7. 22:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Fegyvert azért nehezebb szerezni mint füvet, de kis utánajárással megoldható.

Nekem annak idején AMD-65-ösöket ajánlgattak, mikor néhány éve a leselejtezés volt.

Az oroszok is pálinkáért adták a pisztolyaikat, amikor kivonultak.

2010. ápr. 7. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
Azt mégis hogy gondolod? Feketepiacon fegyvert illegális fegyverkereskedelemből lehet szerezni de azt nem katonák hagyták el.
2010. ápr. 7. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit értelmetlen a kérdés, mert a feketepiac attól "fekete", hogy pénzért bárki bármit megvehet. Mellesleg, ez egy fogalom, így elméletben itt lehet atom tengeralattjárótól kezdve hasadóanyagon át a kábítószerig bármi.
2010. ápr. 8. 19:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló, hogy elméletileg bárki bármit beszerezhet feketén, de engem az érdekelt, hogy a valós életben egy hétköznapi, azaz alvilági kapcsolatokkal kapcsolatban nem lévő ember számára beszerezhető-e egy fegyver.
2010. ápr. 9. 15:24
 7/12 A kérdező kommentje:

alvilági kapcsolatokkal kapcsolatban nem lévő

alvilági kapcsolatokkal nem rendelkező

2010. ápr. 9. 15:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen!, ez a lényege, hogy ha pl te eldöntöd, hogy dzsihádolsz egyet, de nem vagy része,(most leírom hogy én hogy cisnálnám)

Keresel egy marharépát aki füvet árul, megkérdezed, hogya szállítójával beszélhetsz-e, mert téged fegyver érdekelne, a szállitója bitos nevesebb ember, és ha ő nemis árul fegyver, lőszert, de biztos van ismeretsége aki árul, összehoz vele,

kiépít veled egy bizalmi kört, (azaz bemárt nyakig a szarba, hogy ne tudd lebuktatni, mert te is bűnös vagy)

és innen márcska pénz kérdése, hogy megállsz pár AK nál, vagy megsem állsz egy B52 ig vagy Apache-ok ig.

2010. ápr. 9. 23:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Élő példa:

Afganisztán,

Afganisztánban mikor lelőttek egy amcis helikoptert, vagy még annó oroszt, az esetek több mint felében, USA álltal gyártott és használt FIM-92 Stinger-t használtak az arabok, amit az usa adott el nekik feketén.

A vasfüggöny lehullása után több száz, akár ezer orosz harckocsi is eltűnt. Eladták, Afrikának és az Arab világnak, mert ez így pénzt is hozott, de hazahozni drága lett volna.

2010. ápr. 9. 23:36
 10/12 anonim válasza:
100%

Figyelj!

Szerintem ez nem olyan egyszerű, mint ahogy mondják.

A józsefvárosin meg ilyenféle piacokon is szerintem jó ha egy max. két ember árul, akit te, mint egyszerű állampolgár nem hinném, hogy megtalálsz.

Különben is, nem lesz olcsó.

Szerintem egy egyszerű éles lőfegyver lőszerekkel együtt van vagy 150 e ft, de nem tudom.

Majd aki esetleg többet tud, pontosítja a válaszomat.

2010. ápr. 19. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!