Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Star Wars Frakciónevek magyarul?

Star Wars Frakciónevek magyarul?

Figyelt kérdés

A kérdésem arra szolgálna hogy egismerjek pár nevet amit csak angolul tudok. Ameddig nem jött ki a star wars 7 (ami eltért az azt megeleőző folytatásoktól)addig ugye más formában folytatódott a sztori.

Angol nyelvű könyvekben,és a Thrawn Revenge játékban azt olvastam hogy a Jedi visszatér című film után a birodalom felbomlott a Imperial remnant-ra,az Empire of the Hand-re,a Pentastar Alignment-re valamint a New Republic-ra.

Azt szeretném kérdezni hogy van aki tudja ezeket hogy fordították le(már ha lefordították) és ha valaki tud valamit a Pentastarról elmondaná nekem amit tud?

köszönöm :)

2016. ápr. 30. 21:26
 1/5 anonim válasza:

A Galaktikus Birodalom felbomlott: Birodalmi Maradványra, A Birodalom Kezére, Összehangolt Pentastari Erőkre és Új Köztársaságra.

Ha tudsz angolul akkor itt van Pentastar:

[link]

2016. máj. 12. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM

a kérdésem h ezeket honnan tudtad meg?:)

2016. máj. 13. 00:28
 3/5 anonim válasza:

Annyiban javítanám az előzőt, hogy az Empire of the Hand, nem a Birodalom Keze, hanem a Kéz Birodalma.

A szervezetekről bővebben az interneten illetve különböző Star Wars regényekben lehet olvasni.

2016. máj. 28. 15:33
 4/5 anonim válasza:
Ezeken én könyvekből és nyer fordításokból tudtam meg (én is fordítók aktívan). Hogy az 1. válaszoló honnan tudja azt én nem tudhatom de valószínűleg onnan mint én.
2016. jún. 4. 15:34
 5/5 anonim válasza:
Összehangolt Pentastari Erők vagy Összehangolt Pentastar mindkttő helyes.
2016. jún. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!