Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért bunkó manapság mindenki?

Mért bunkó manapság mindenki?

Figyelt kérdés

Mikor feljövök az oldalra és felteszek egy kérdést, szinte már tudom, hogy valaki tuti be fog szólni.

Volt már olyanra is példa, hogy bnőm csak viccelni akart az apjával az apja meg leordította a fejét.

Mért kell mostanság mindent olyan vészesen komolyan venni? És mért nem lehet figyelmen kívül hagyni egy kérdést, ha épp nem tetszik valakinek?

2010. ápr. 7. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én névvel is vállalnám, de mondjuk én csak a politikai részen húzom fel magam és még akkor is aránylag kulturáltan mondom amit mondok, csak hát kicsit kötözködőssé idegesítem magam :P.
2010. ápr. 7. 18:42
 12/13 anonim válasza:
68%

egyértelműen a névtelenség miatt van így. általában az ír hülyeségeket és az közvetíti minden gondolatát, akinek a gondolkodása olyan egyszerű, mint az egyszeregy. akit nem érdekel egy téma, nem kell hozzászólni, mégis más fórumokon (félig-névtelenül) is minimum 10 % a hülye, nem építő jellegű hozzászólás.

polly

2010. ápr. 7. 19:26
 13/13 anonim válasza:
68%
Azért mert az emberekben sok a felgyülemlett feszültség, keserűség, és úgy érzik ezt le kell vezessék másom. És itt mivel emgtehetik büntetlenül, meg is teszik. És fogadni mernék rá , hogy aki a való életben a jó kislány(kisfiú szerepét vállalja az az igazán bunkó.
2010. ápr. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!