Szeretnék statiszta lenni. Kvízjátékok (műsorok) -ban, mint pl Magyarország, szeretlek, Maradj talpon és ilyesmi. Ez kötve van: kor-hoz, iskolához vagy egyébhez?
Az első hülyeséget ír... Ezzel nem fogod halálra keresni magad....! :)
Apró pénzt osztanak ilyenért, nem rendes fizetést...! Olyanoknak érdekes, akinek ez érdekes, mert érdekli...
Gondolom kérdező te ilyen vagy...!
Hát vannak ilyen ügynökségek, nevet most hirtelen nem tudok, már rég voltam ilyenen. Nyisd ki a szemed, hogy meglásd, ha statiszát keresnek műsorba, illetve keress rá a neten casting cégekre, meg ilyesmikre.
Ezek úgy működnek, hogy egyszer bemész, kitöltesz egy hosszú űrlapot magadról, meg hogy miket vállalsz (egyszerű tapsoló embertől a bugyiban modellkedőig beikszelhetsz amit akarsz). Aztán megkeresnek, ha van valami esemény...
Kort azt nem tudok, de gondolom ha kiskorú vagy, akkor kell valami szülői engedély...
Egyáltalán, mit csinálnak a statiszták ezekben a műsorokban?
És mennyi az, amit olyan nagyon semminek tartanak itt mások?
Szóval akkor semmi színjátszás, csak ami amúgy is természetes, nézni, érdeklődni, tapsolni.
Persze, hogy érdekes lehet, hiszen élőben látja az ember.
Azon se lepődnék meg, ha egyáltalán nem fizetnének, hiszen ez élvezet a statisztának is. Igazából csak néző,és nem kell nézőként fizetnie a jegyért.
De én nem tudom, csdak gondolom.
A baj az, hogy most nem tudnék odamenni, sajnos. De esetleg később, majd igen.
De olyan parókát nem szivesen vennék fel, mint a Magyarország, szeretlekben kell.
A Gundel Takács nagyon érdekelne, hogy milyen lehet életben, eddig nagyon szimpatikusnak látszott.
De már láttam olyan embert életben, akiben nagyot csalódtam, mert volt, akivel undok volt, nyilvánosan. Még ha csak az az egyetlen egy rossz napja volt, akkor is, jobb lett volna nem látni. Így utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!