El fogok felejteni beszélni?
Mi a munkád? Nekem is jól jönne egy ilyen hely :-)
Viccen kívül valószínűleg mentális problémáid lehetnek, ha semmilyen hosszú távú barátod / kapcsolatod nincsen. Lehet, hogy érdemes lenne felkeresni egy szakembert ezzel kapcsolatban.
Hol dolgozol?
Az ELTÉ-nek van matematikai teaestje nemcsak matekosoknak. Ez inkább matematikai ismeretterjesztés, nem kell ahhoz nagyon matekosnak lenned.
Vagy ott van a játszóház szintén nemcsak egyetemistáknak.
Ha magányos, tanyasi öregek társaságát keresed, már is lesz egy közös témátok: hogy nem tudtok kommunikálni. Igen, visszafejlődhet ez a készség, de ha hallgatsz beszélgetős rádióműsorokat, talkshowkat (a Dunán egész normális), podcastokat, beszélgetsz, olvasgatsz a neten, akkor szinten tudod tartani magad. Skype-olj miután ismerkedős oldalon felszedtél 6 csajt/pasit.
Azé' nem gyenge válaszok születnek ilyenkor: menj el ide, menj el oda, hívd fel ezt, beszélj azzal. Na ja, ha nem mondod eszébe sem jut, nem igaz? Nyilván azért kérdez, mert ilyen opciói nincsenek! Az ilyen egy ördögi kör, egyre jobban záródik be az ember maga is ahogy távolodik el a környezetétől szociálisan. De ebből is lehetnek pálfordulások! Nem azt mondom, hogy mindig, de láttam már ilyet. Egy megfelelő időben való megfelelő emberrel való találkozás (új ismeretség) vagy egy adott infó az ember adott állapotában ha eltalál, simán kaphat gellert ez a kies létezés. Szeretném, ha ezt nem üres és bugyuta hurráoptimizmusnak vennéd, komolyan ezek a tapasztalataim.
Velem is volt ilyen. Egy ido utan nagyon szerencsetlenul tudtam csak kufejezni magam. Amikor eszrevettem ezt akkor elkezdtem tenni ellene: eletmodot valtottam. Eloszor felmondtam, nem volt nehez mivel hozzad hasonloan en se tudtam beilleszkedni. Elkoltoztem, uj munka, tiszta lap! Beiratkoztam jogazni, meg spinningre is hamarosan.
Figyeltem ra h tartsam a kapcsolatot emberekkel, talalkozzam veluk.
Csinalj vmit mert be fogsz fordulni teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!