Pál Feri atyával lehet négyszemközt beszélni valahogyan?
Hát csak nem kérnek ezért pénzt...?!
Amúgy sok sikert kívánok hozzá, én 6 hónap alatt 4 különböző ( nem felkapott,ismert) atyától szerettem volna időpontot kérni beszélgetésre, annyira sem jutottunk el hogy megnézzék a naptárukat!
Nem vagyok az a típus, aki feltartja a papokat, de szükségem lenne tanácsra! Általában időhiány miatt leráztak vagy nem is válaszoltak az e-mailra!
Hátha Neked nagyobb szerencséd lesz, mert úgy látom hogy ehhez már szerencse is kell! :-))!
# 3
A saját papoddal kéne kezdeni, ahova egyházközségileg tartozol. Neki az a dolga, hogy neked segítsen. A másik papnak meg az a dolga hogy a saját hívein segítsen, nem azon, aki az utcáról betoppan hozzá.
A saját papod meg majd kér neked időpontot a megfelelő atyánál, ha az adott problémában ő nem tud segíteni. Jobban is tudja, hogy kihez irányítson.
#4.
Köszi a tanácsot!
Hidd el nem az "utcáról toppantam be" hozzájuk!
Nem véletlenül nem beszéltem a saját papunkkal, nem olyan egyszerű a mondanivalóm.
Végül is lehet hogy már nem is baj hogy nem kapok tanácsot.
Lehet hogy az sem véletlen hogy velük nem tudok beszélni...
Egyik helyen becsukódnak az ajtók, a másik helyen meg kinyílnak...
Kedves kérdező ne haragudj de engem nagyon bánt ez a dolog, nagyon szeretném, ha legalább Neked sikerülne!
Próbálj kérni tőle e-mail címet vagy telefonszámot!
Fura, én azt hittem, hogy az Egyház mindenkit tárt karokkal fogad. Ez alapján meg inkább úgy tűnik, hogy úgy működik, mint a háziorvosi ellátás.
Amúgy láttam ma az atyát, sajnos beszélni nem tudtam már vele, mert addigra elment, de újra fogok próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!