Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Zalaegerszeg...

Mi a véleményetek Zalaegerszegről?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 1. 21:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A másik meg, hogy nem háztól házig annyi az út, hanem be kell érni még Kanizsán is a buszmegállóba, Zalaegerszegen a munkahelyre is, stb...könnyen felmegy ez másfél, két órára is.
2016. ápr. 2. 14:32
 12/13 anonim válasza:

Én Zeg-ről jártam le Nk-ra dolgozni, a buszozós időszakomban reggel 6-kor indultam otthonról és legkorábban este 6-ra értem haza, de akkor nem túlóráztam és nem tettem kitérőt pl. egy boltba. Hosszútávon nagyon fárasztó, nem beszélve a buszozás gyönyörűségeiről (kánikulában légkondi, télen sokszor normális fűtés nélkül, havas időben rengeteg késéssel stb.), ráadásul ha már baba is képbe kerül, akkor pláne nem ajánlanám az ingázást (persze a kényszer nagy úr).

Ha csak Zeg-et és Nk-t nézzük, akkor számomra előbbi élhetőbb, én egyébként szeretem a kisvárosi - most pedig már falusi - létet, egyáltalán nem vágyom a tömegbe és hatalmas nyüzsgésbe.

2016. ápr. 4. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Én Zalaegerszegen nőttem fel.25 évesen kerültem el onnan.Mindig visszasírom.Munka szempontból nincs sok lehetőség sajnos,ezért sem költözhetünk haza a családommal,mert a férjemnek ott nincs munka.Albérleti árak nincsenek az egekben,és az iskolákat is jónak tartom.
2016. ápr. 15. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!